Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

1. Możliwość przedłużenia aktualnej mapy.

2. Zmiana napisu(sm_csay) odnośnie bombsite'u na "ONLY A" lub "ALL SITES" i dodanie napisu na chacie po polsku, oraz przedłużenie komunikatu (sm_csay) do 10 sekund. Wytłumaczę o co chodzi: bardzo duża ilość graczy z zagranicy nie rozumieją napisu "bombsite b został zablokowany z powodu bla bla", w komunikacie jest B i gracze, którzy nie rozumieją polskiego idą na b i przez jakieś pół minuty próbują podłożyć bombe.  Gracze z polski zaczynają ich wyzywać i robi się niemiła atmosfera. 

3. Zablokowanie możliwości wybierania skinów po 30 sekundach od rozpoczęcia rundy. (Chyba wiadomo o co chodzi)

4. Ukrycie lub skasowanie powiadomienia odnoście dołączania admina na serwer. Wielokrotna sytuacja że gracze zgłaszają mi cheatera na priv i potem straszą  "kavosko wejdzie na serwer i Cię zbanuje", po czym ja wchodzę i wyświetla się komunikat "kavosko dołącza do gry" a osoba podejrzana wychodzi lub wyłącza cheaty.  Oczywiście usunięcie powiadomienia tylko dla adminów, bo wchodzenie i wychodzenie na ukrytego slota działa jak tryb incognito w przeglądarce  :)

5. Dodanie dla admina możliwości przenoszenia graczy. Rzecz, która mnie najbardziej denerwuje. Gracze chodzą za mną jak (za przeproszeniem ) "stado baranów", autobalans przenosi mnie z drużyny do drużyny a  gracze za mną i tak w koło Macieju.

Edytowane przez kavosko
  • Lubię to! 1
  • Mistrz Ruletki
Opublikowano

1. Za

2. Za

3. To jest ffa, więc pozwólmy graczom robić to, co chcą. Najwyżej spotkasz afk, którego zabijesz i tyle.

4. Za

5. Za

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.