Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Cześć,

mam problem, ponieważ wyskakuje mi komunikat, że posiadam oprogramowanie, które modyfikuje grę, lub nie jest kompatybilne z systemem VAC.

Wie ktoś może jak to naprawić? Weszłam na jeden serwer, był pusty, więc chciałam wejść na jakiś inny i od tamtej pory mam już problem z VAC.

Robię reinstall cs, bo spójność plików nie zadziałała, jakby to nic nie dało to dam znać :)

Opublikowano

Ja z kolei proponuję:
1. Przeskanować komputer programem antywirusowym - tu polecam darmowy - Baidu Anitivirus.

2. Przeskanować komputer programem Malwarebytes Anti-Malware.

3. Przeskanować komputer programem Spy-Hunter w wersji np. 4

4. Przeskanować i zoptymalizować komputer oraz system plików po zabiegach programem Glary Utilities.

5. Na koniec zrobić defragmentację dysków programem Auslogics Disk Defrag ( nie defragmentujemy dysków SSD).

6. Restart połączenia internetowego - routera wraz z ponownym uruchomieniem komputera.

Działania te mają na celu wykrycie oraz pozbycie się wszelkiego niechcianego oprogramowania, optymalizacje systemu wraz z plikami.

Nie wiem czy nie wchodziłaś na podejrzane stronki, czy nie klikałaś w podejrzane linki etc.
Dlatego wymieniłem Ci szereg zadań, które de facto nie są powiązane z grą czy steamem. 
Z tego co piszesz źródło problemu może mieć swoje fundamenty w złośliwym oprogramowaniu o którego "istnieniu" nie masz pojęcia.

W razie dodatkowych pytań zapraszam na PW poprzez forum lub steam.

Trzymam kciuki i życzę powodzenia

Рошег оғ Ѕндᴅош

• Wow 1
Opublikowano

Mi często pomagał reinstall steam, jeśli spójność zawiodła, możesz spróbować nie musisz usuwać biblioteki gier

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.