Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostalem bana od admina Rozyk za to ze  niby mam aktywnego a ja nawet bana na tym serwie nie mialem...... co to jest za admin ktory daje bany za free  ? w AMX pisze mi ze nie jestem zbanowany a i tak nie moge wejsc

prosze o wypierdolenie tego zjeba z administarcji za dawanie banow za free i ozywianie sie gdy umierał

Twój nick:xXMarflowXx

Nick admina banującego:Rozyk
Data/Mapa:2015-01-27
IP/SteamID:1062317937

Serwer (mod):jail break
Opis sytuacji:Admin rozyk nic nie mowiac dal mi bana......
Wycinek z konsoli:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Rozyk.
[AMXBans] You are permanently banned.
[AMXBans] Banned Nickname : xXMarflowXx
[AMXBans] Reason : ' AB. '
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1062317937 '
[AMXBans] Your IP : ' 83.22.166.159 '
[AMXBans] ========================================

Opublikowano

Wohohoo. Kolego przejdźmy najpierw do ożywania: Pokaż mi demko, kiedy się ożywił bez podstawnie ;)

A co do bana : Napisałem w AMXBANS twój nick i wyskoczył Aktywny 1 Ban od Tomka: http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=14591

Jeżeli Osoby z Kontem AMXBANS, stwierdzą że to nie twój Ban. To serdecznie przepraszam i niech ci dadzą ub :)

Opublikowano

Wohohoo. Kolego przejdźmy najpierw do ożywania: Pokaż mi demko, kiedy się ożywił bez podstawnie ;)

A co do bana : Napisałem w AMXBANS twój nick i wyskoczył Aktywny 1 Ban od Tomka: http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=14591

Jeżeli Osoby z Kontem AMXBANS, stwierdzą że to nie twój Ban. To serdecznie przepraszam i niech ci dadzą ub :)

ty debilu jebany to jest na cod kretynie

Opublikowano

Ale ban z jednego serwera idzie na wszystkie ! Zachowaj kulture !

@Edit nie pisz posta pod postem , jest taka opcja EDYTUJ !

Opublikowano

zjebie zanim dasz bana

Kolego właśnie otrzymujesz warna. Jest opcja edytuj i nie obrażamy innych.

- IP można zmienić

- Sid można zmienić

- Nick można zmienić

- Ban na innym serwerze to liczy się jak z całej sieci.

Opublikowano

Człowieku ogarnij się chłopcze ;)

- IP można zmienić

- Sid można zmienić

- Nick można zmienić

Ostateczna decyzja od Administracji, co zrobią .

Opublikowano

- IP można zmienić

- Sid można zmienić

- Nick można zmienić

Fajnie ze na cod nigdy nie gralm

fajnie ze nwm jak ip zmienic

fajnie ze nick nigdy nie zmieniam

fajnie ze nwm co to jest sid

Opublikowano

Według mnie gracz powinienen dostać UB. Widziałem jak Rozyk wkurzał się na poszkodowanego. Gra jailbrak'u więc tam cheaty to rzadko spotykane tym bardziej u niego.

• Lubię to! 1
Opublikowano

PS: jakby nie patrzeć na tego bana Rozyk oskarża o jeszcze jakieś cheaty. Niech rozpisze demko.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Moim zdaniem ban powinien zostać, widocznie Tomek miał powód by go zbanować, a on sam może przycinać w chu... z tym że nigdy nie grał, a samo wykorzystane tu przez niego słownictwo powinno dopowiedzieć wam resztę. 

Opublikowano

Oj panowie. Powiem tak ZABRAC ADMINA ROZYKOWI. Moj kompoter zostanie oddany do naprawy jutro. Dzisiaj dzązylem wejsc jeszcze na serwer na pare sek, i co widzialem ?? A widzialem to jak rozyk na killday;u nie mial broni a to swiadczy tylko o jednym ,,ozywil sie,,.

Pytanko do Rozyka, a sprawdziłeś czy ip bylo takie same ??

• Lubię to! 1
Opublikowano

Hahhaha ? 

Radze ci zamknąć morde chłopie, masz opiekuna i zaczynasz strasznie gwiazdożyć :))

Miałem sojusz z Reccakiem i weślimy jednocześnie na te same pomieszczenie i utkneliśmy, ale broni jeszcze nie dostaliśmy, więc on nas slaynął i mnie ze sobą ożywił i nie dostaliśmy broni.

Jeżeli nie wiesz to zamknij dziub .. 

Powiem ci, że się pisze Komputer, tak dla świadomości .

Opublikowano

To nie było tak. Ich zbugowało i się zabili się a potem ożywili i dla tego nie mieli broni więc pierw się dowiedz o wszystkim a potem już ze skargami do niego. Po za tym wszystko można sprawdzić

Opublikowano

Ja również byłem bez broni.Już wyjaśniam tą sytuacje.

Ponieważ był killday,ja wraz Różykiem mieliśmy sojusz.Wspólnie zdecydowaliśmy że pójdziemy na piłkę.Niestety na tej mapie występuje bug,że kiedy 2 osoby naraz wejdą na raz w te drzwi osoby się bugują.Ja wraz z wyżej wymienionym kolegą weszliśmy na raz.Wpadłem by nas slaynąć i ożywić ponownie,ale niestety nie zdążyliśmy na danie broni i prawie wygraliśmy bez broni. ^^

Opublikowano

Wspomne Rozyk o twoim zachowaniu w raporcie. Ps, mieliscie sojusz z 3 osobami , czyli swiadczy to ze znowu klamiesz. Ty , reccak i jeszcze jedna osoba tylko nw kto ale wiem ze byl to vip. I mi sie tu od tego nie wypieraj bo wyraźnie mowiles z reccakiem NIE BIJ , NIE BIJ.

2. Zamiast spokojnie podejsc do styulacj ( mowilem ze bylem na serwerze pare sek ) to wyskakujesz i obrażasz. ( mnie ) cytuje. ,,Radze ci zamknac morde chlopie,,

2 ,,jak nie wiesz to zamknij dziub,,

3 Twoje zachowanie mozna rowniez ocenic ze latwo dajesz sie sprowokowac.

4. Napisales ze ,,komputer,, pisze sie przez ,,u,, ja to wiem tylko ja pisze na telefonie i mam mala klawiature.

Ja juz sie nie wypowiadam niech administracja oceni czy takie zachowanie jest godne takij posady jaka sprawuje ,,Admin,,.

Opublikowano

emmmmm..... ? to mam tego bana czy nie ? bo ja juz nwm -,- sprawa dalej sie nie wyjasnila....

Sprawe zostawiam w Rękach UB-TEAM/Administracji. Jeżeli to nie byłeś ty to Przepraszam, ależ Tomek radze ci zamknąć się naprawde. Lubie cię, ale za bardzo kozaczysz chłopie :)

Opublikowano

Wspomne Rozyk o twoim zachowaniu w raporcie. Ps, mieliscie sojusz z 3 osobami , czyli swiadczy to ze znowu klamiesz. Ty , reccak i jeszcze jedna osoba tylko nw kto ale wiem ze byl to vip. I mi sie tu od tego nie wypieraj bo wyraźnie mowiles z reccakiem NIE BIJ , NIE BIJ.

2. Zamiast spokojnie podejsc do styulacj ( mowilem ze bylem na serwerze pare sek ) to wyskakujesz i obrażasz. ( mnie ) cytuje. ,,Radze ci zamknac morde chlopie,,

2 ,,jak nie wiesz to zamknij dziub,,

3 Twoje zachowanie mozna rowniez ocenic ze latwo dajesz sie sprowokowac.

4. Napisales ze ,,komputer,, pisze sie przez ,,u,, ja to wiem tylko ja pisze na telefonie i mam mala klawiature.

Ja juz sie nie wypowiadam niech administracja oceni czy takie zachowanie jest godne takij posady jaka sprawuje ,,Admin,,.

Z jakimi 3 osobami ? . ? Powiedziałem nie bij to mnie nie zabił a później ja go zabiłem xd Dał mi żyć, ależ jak byłeś pare sekund. Więc jak nie wiesz to po co piszesz, żeby mi zabrać admina ? Koniec Tematu, to jest Odbanowanie Marflowa, nie wiem zostawiam to w rękach Administracji ja spadam na serwer. Cześć, pozdrawiam. Różyk

Opublikowano

Sprawe zostawiam w Rękach UB-TEAM/Administracji. Jeżeli to nie byłeś ty to Przepraszam, ależ Tomek radze ci zamknąć się naprawde. Lubie cię, ale za bardzo kozaczysz chłopie :)

okej ;d

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.