Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: kolllokotek

Nick admina banującego: Jase

Data/Mapa:10-13-19 22:58, De Dust 2

IP/SteamID: STEAM_1:0:507689629

Serwer (mod):              ██★ Katujemy.eu ★ 5 MAPS • !ws !gloves...                 

Opis sytuacji: raszowali mnie pojedynczo na longu przy drzwiach a ja z sg zabiłem 4 a 5 -tego przez róg pudła na a bo kucał i widziałem plecy. 

Wycinek z konsoli: You have been banned by this server, check Katujemy.eu for more info

Edytowane przez kolllokotek
błąd w pisowni
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, kolllokotek napisał:

o co chodzi?

Do 24h otrzymasz ode mnie rozpisane akcje, za które zostałeś zbanowany. 

--------------------------------
@ haikoo done ;) 
Link do demka: KLIK

- 3:50 Przy wychyleniu lecisz od razu po modelu.
- 4:02 Takie mało naturalne te sprawdzenie pozycji, jak dla mnie.
- 16:30 Patrzysz centralnie na model i chwila przerwy.
- 19:35 Ponownie, zoom i lecisz centralnie po modelu + pick na pewniaczka
- 27:05 Tak jak wyżej, leży smoke gość Ci wyskakuje a ty w pierwszej kolejności prosto w typa w smoku.
- 29:38 Prefire przez drzwi w anarchii, idealnie w przeciwnika 
- 29:41 Ponownie 
- 32:36 Dziwne zatrzymanie się przed anarchią, wcelowany przez dwa kanty bramy i strzał równo z wychyleniem mimo braku widoczności przeciwnika.
- 42:14 Perfekt skan, przerwa równo z przeciwnikiem i pewny pick od drugiej strony.
- 44:55 Czekasz na pick przeciwnika, mimo braku jakiegokolwiek infa.
- 45:23 chaotyczne spojrzenie na okno
- 50:38 TT spawn, mimo odpuszczenia gdy przeciwnik zaczął podchodzić po cichu, ty wracasz do wcelowania.

Reasumując, jest wiele dziwnych akcji, gdzie grasz strasznie pewnie. Czasami pertect timing a przy normalnej grze opóźniona reakcja.
@ LEGENDAR, jointly implemented <3 

Edytowane przez Jase
  • Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
13 godzin temu, Jase napisał:

Do 24h otrzymasz ode mnie rozpisane akcje, za które zostałeś zbanowany. 

--------------------------------
@ haikoo done ;) 
Link do demka: KLIK

- 3:50 Przy wychyleniu lecisz od razu po modelu. (to samo co przy 16.30)
- 4:02 Takie mało naturalne te sprawdzenie pozycji, jak dla mnie.(nikt w trupie z nas nie pikował więc było prawdopodobieństwo ,że przeszedł na TT a widziałeś ,że sprawdziłem TT a i tak mnie zabił. )
- 16:30 Patrzysz centralnie na model i chwila przerwy. (to ,że ktoś stał a ja przejechałem po nim celownikiem to nie wh)
- 19:35 Ponownie, zoom i lecisz centralnie po modelu + pick na pewniaczka. (wychylając sprawdzałem czy nikogo nie dostrzegę a to że ktoś stał za drzwiami to nie moja wina.strzeliłem bo zauważyłem mignięcie w tym przypadku granat.)
- 27:05 Tak jak wyżej, leży smoke gość Ci wyskakuje a ty w pierwszej kolejności prosto w typa w smoku.(na początek widziałem tego co wyskoczył więc go zabiłem i nie widziałem następnego przezco myślałem że był to pierwszy i ostatni,więc przygotowałem się na kolejne wyjście a to był pech że ktoś tam był w skoke)
- 29:38 Prefire przez drzwi w anarchii, idealnie w przeciwnika (2 strzały ze skauta i widziałem go podzczas przechodzenia)

-29,41 Ponownie ()
- 32:36 Dziwne zatrzymanie się przed anarchią, wcelowany przez dwa kanty bramy i strzał równo z wychyleniem mimo braku widoczności przeciwnika.(kolega z teamu został zabitym więc było wiadomo ,że sam się nie zabił przemyślawszy sprawę według logiki dało się domyślić ,że ktoś stoi przy bramie.)
- 42:14 Perfekt skan, przerwa równo z przeciwnikiem i pewny pick. (skanowałem bo były strzały i nie tylko a zabiłem bo był widoczny pixel a ja go zauważyłem)
- 44:55 Czekasz na pick przeciwnika, mimo braku jakiegokolwiek infa. (była widoczna głowa przeciwnika w skoku)
- 45:23 chaotyczne spojrzenie na okno(czekając kilka sekund domyśliłem się ,że miał czas na obiegnięci)
- 50:38 TT spawn, mimo odpuszczenia gdy przeciwnik zaczął podchodzić po cichu, ty wracasz do wcelowania. (zobaczyłem ,że zabili kolegę więc spodziewałem się ,że przeciwnik piknie lub obejdzie, po sprawdzeniu prawej spojrzałem na lewo poczym znowu na prawo a on wyszedł)

Reasumując, jest wiele dziwnych akcji, gdzie grasz strasznie pewnie. Czasami pertect timing a przy normalnej grze opóźniona reakcja.(zazwyczaj wychodziłem jako któryś z kolei więc było widać na mapie co się dzieje)
@ LEGENDAR, jointly implemented <3 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.