orange2 Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 nie mogę wbić na serwer jail break możecie odpisać ? Proszę bardzo ponieważ kupiłem tam svipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Najprawdopodobniej spowodowane jest to że masz hasło na vipa które musisz wpisac w konsoli setinfo _pw "swoje hasło" lub po prostu musisz dodac taka linijkę w configu na końcu. Mam nadzieję ze pomogłem ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
orange2 Posted January 27, 2015 Author Share Posted January 27, 2015 thx mam haslo na vipa i dlatego jeszcze raz dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 thx mam haslo na vipa i dlatego jeszcze raz dziękuje Nie ma za co w razie jakiś dalszych problemów mozesz zgłosić się do mnie na GG / Steam / PW na pewno udzielę pomocy Tymczasem problem rozwiązany temacik można zamknąć ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Problem rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts