Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Z racji takiej że w swoim życiu już miałem sporo do czynienia z serwerami Only AWP. Chciałbym zaproponować drobne zmiany. A mianowicie:

-Wydłużenie o parę sekund początkowej ochrony - jest to troszkę uciążliwe. Na przykłąd na AWP_MAP ochrona mija nim gracz dobiegnie do przesłony. Ta sekunda, czy dwie nic nie daje. To tak jakby ochrony nie było. Proponuję 5 sekund.
-Jest to serwer only awp jak sama nazwa wskazuje, w związku z tym przydałoby się zablokować pistolety, gracze nadmiernie kampią i używają ich zamiast AWP.
-Dodać możliwość "rtv" - jak wiadomo gracze klikają byle co, trafia się mapa która nie wszystkim spasuje i serwer w momencie pustoszeje.
Są to luźne propozycje zmian ode mnie. Szefostwo samo podejmie decyzję co z tym zrobić.
Pozdrawiam serdecznie. :)

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

1. Sprawa ochrony była początkowo na 5 sek, aczkolwiek na mniejszych mapach gracze raszowali w stronę przeciwników przez pół mapy niewrażliwi na ataki. Obecnie jest 2 sek. Zmienię na próbę na 3/4 sek. zobaczymy będziemy testować. 

2. Zdaje sobie sprawę że nie które mapy nie mają zablokowane bronie podręczne , zostawiłem to dla urozmaicenia aczkolwiek zauważyłem że to był zły pomysł i je zablokuje. 

3. RTV będzie dodane jutro.

+dzięki zaangażowanie i propozycje 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.