Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: A ona Minato

Nick admina banującego: Exonik

Data/Mapa: 10-11-19 19:52 Mirage

IP/SteamID: STEAM_1:1:58562293

Serwer (mod): MIRAGE #2

Opis sytuacji: Odpaliłem gierke po pracy gram sobie jakiś czas i w momencie gdy zastrzeliłem no scopem gracza w łączniku flickshotem będąc na schodach zostałem wyrzucony z servera po czym pojawił mi się komunikat informujący mnie o banie. Wszedłem na stronę sprawdzić o co chodzi i się okazało, że dostałem bana za cheatowanie, o które już wcześniej kilku graczy mnie podejrzewało, a ja po prostu robiłem prefire. Dodam, że w counter strike gram już około 6 lat i jestem w stanie się mniej więcej wcelować żeby zrobić w miare celny prefire. Na AMXBANS nie widziałem swojego nicku więc nie podeślę linku. Licze na szybką odpowiedź i unbana. Pozdrawiam :)

Wycinek z konsoli:

Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.

**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU

• Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.