Kaśka Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Imię : Kasia Wiek : 15 Staż na forum : od 20 listopada. Wiedza na temat serwera [0/10]: 8,5/10 Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 8,5/10 Serwer: JailBreak Dlaczego ty? : Z racji tego, że status na opiekuna serwera jest ON, pomyślałam sobie, że mogę spróbować moich sił. Serwery typu JailBreak, są serwerami które podobały mi się od samego początku mojej przygody z cs'em. Ranga 'opiekuna serwera' nie sprawiłaby mi żadnych dodatkowych problemów. Kontakt: Steam, PW, GG, TeamSpeak. _____________________________________________ 1. Minimum 100 postów. + 2. Minimum 50H spędzone na forum. + 3. Minimum 30 dni stażu na forum. + 4. Brak ostrzeżeń na swoim koncie. 5. Wiek +16/ - 6. Znajomość ortografii. + 6. Znajomość regulaminów panujących na forum. + 7. Poparcie forumowiczów. -/+ 8. Aktywność na forum. + 9. Aktywność na serwerze. + 10. Wiedza na temat serwera. + 11. Posiadanie Admina na serwerze. + 12. Brak ostrzeżeń na koncie. + Jedynym moim minusem jest tutaj wiek, gdyż nie mam 16 lat, aczkolwiek przechodząc do tematu serwera, poznałam już na nim naprawdę parę fajnych osób, z którymi dogaduje się świetnie i myślę, że Wy również przyjmiecie mnie ciepło. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNiC Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Myślę że powinnaś dać radę, a więc Tak ! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Droga havanno jestem na NIE. Ponieważ opiekuna serwera JailBreak sprawuję ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts