Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
HUNCHO

ODWOŁANIE OD NIESŁUSZNEGO BANA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: weakness disgusts me

Nick admina banującego: customgrow420

Data/Mapa:2019-10-10 22:46:53 

SteamID:STEAM_0:1:460830711

Serwer (mod):      arena 1v1                         

Opis sytuacji: grajac pol dnia na tym serwerze nagle ktos stwierdził, że mam ABH :D

Wycinek z konsoli: Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>customgrow420</u></b><br />Powód: <b><u>auto bh</u></b>.
Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>customgrow420</u></b><br />Powód: <b><u>auto bh</u></b>.

link do sourcebans: http://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:460830711&advType=steamid&Submit

Opublikowano

No to tak:

03:00- praktycznie brak strafe'ów

06:12- skoki perfekcyjnie wykonane ale strafe'ów dalej za dużo nie ma

06:32- zmiana broni na scouta bez utraty prędkości

08:17- duża prędkość bh z awp

Opublikowano

Człowieku, mam 10 lvl, ponad 5k przegranych łącznie godzin, bije wszystkich na tej arenie juz któryś dzień, a mimo tego nikt słowa na serio nie powiedział, że cheatuje, moje bh sa żałosne, a jedno szybkie odbicie sie z awp jest tak proste jak jesteś na moim poziomie to potrafisz to zrobić choćby do peeknięcia mida na inferno jako ct. Zbanowałeś mnie za coś czego po prostu nie potrafisz i wydaje Ci sie to nienormalne. Ten ban to jakiś żart i prosiłbym o rozwiązanie tej śmiesznej sprawy do jutra, bo chciałbym sobie pograć z owsik <3 moją kochaną i monety, bo okradłem ją już z ~350. Pozdrawiam:)

• Haha 1
  • Donator
Opublikowano

3:00 - +/-

6:12 - b-

6:32 - +/-

8:17 - b-

Pierwsza akcja troszkę dziwna a pozostałe 3 to nic specjalnego, sam umiem wykonać.

Na przyszłość nie banuj gracza po 3/4 akcjach tylko poobserwuj dłużej aby rozwiać wątpliwości

UB

• Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.