Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poleci ktoś dobra książkę? Fantasy albo sensacyjne

Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Pottera przeczytałem wszystkie tomy, robiona też czytałem :) wiedźmina nie czytałem muszę sprawdzić ją :D a czytał ktoś world of warcraft? :) nie wiem czy warto czytać xd

A tak przy okazji to polecam dobrą książkę - 2 tomy ma po niecałe 1000stron nie tak dużo xd

1. Droga królów - 1tom

2. Słowa światłości - 2tom

Opublikowano

Pottera przeczytałem wszystkie tomy, robiona też czytałem :) wiedźmina nie czytałem muszę sprawdzić ją :D a czytał ktoś world of warcraft? :) nie wiem czy warto czytać xd

A tak przy okazji to polecam dobrą książkę - 2 tomy ma po niecałe 1000stron nie tak dużo xd

1. Droga królów - 1tom

2. Słowa światłości - 2tom

Szczerze world of warcraft nie polecam czytać książka taka sobie daje 3/10 co do Droga królów zacząłem czytać ale jakoś nie miałem ostatnio czasu na czytanie 

Opublikowano

Droga królów ja w połowie też jakoś czasu mniej i przerwałem ale zamierzam skończyć w tym tygodniu i w next 2gi tom skończyć odrazu :D oj to bardzo słaba widzę książka warcrafta ... to zapoluje na wiedźmina :) ile ma tomów? :)

Opublikowano

Metro 2033 i 2034 z wszystkimi dodatkami. Bardzo przyjemnie się czyta, nie mógłbym jej nie polecić :)

Opublikowano

dzieki never'ku :P jak narazie skoncze swoja i wezme sie za wiedzmina ;] ale to tez sprawdze :) 

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.