Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
Eddy

Zaczytany

Recommended Posts

Pottera przeczytałem wszystkie tomy, robiona też czytałem :) wiedźmina nie czytałem muszę sprawdzić ją :D a czytał ktoś world of warcraft? :) nie wiem czy warto czytać xd

A tak przy okazji to polecam dobrą książkę - 2 tomy ma po niecałe 1000stron nie tak dużo xd

1. Droga królów - 1tom

2. Słowa światłości - 2tom

Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2

Pottera przeczytałem wszystkie tomy, robiona też czytałem :) wiedźmina nie czytałem muszę sprawdzić ją :D a czytał ktoś world of warcraft? :) nie wiem czy warto czytać xd

A tak przy okazji to polecam dobrą książkę - 2 tomy ma po niecałe 1000stron nie tak dużo xd

1. Droga królów - 1tom

2. Słowa światłości - 2tom

Szczerze world of warcraft nie polecam czytać książka taka sobie daje 3/10 co do Droga królów zacząłem czytać ale jakoś nie miałem ostatnio czasu na czytanie 

Droga królów ja w połowie też jakoś czasu mniej i przerwałem ale zamierzam skończyć w tym tygodniu i w next 2gi tom skończyć odrazu :D oj to bardzo słaba widzę książka warcrafta ... to zapoluje na wiedźmina :) ile ma tomów? :)

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.