Eddy Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Poleci ktoś dobra książkę? Fantasy albo sensacyjne Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNiC Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Harry poter :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LubieSzczekać Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Robinson Crusoe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Chłopcy z placu broni Wiedźmin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddy Posted January 27, 2015 Author Share Posted January 27, 2015 Pottera przeczytałem wszystkie tomy, robiona też czytałem :) wiedźmina nie czytałem muszę sprawdzić ją :D a czytał ktoś world of warcraft? :) nie wiem czy warto czytać xd A tak przy okazji to polecam dobrą książkę - 2 tomy ma po niecałe 1000stron nie tak dużo xd 1. Droga królów - 1tom 2. Słowa światłości - 2tom Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Pottera przeczytałem wszystkie tomy, robiona też czytałem :) wiedźmina nie czytałem muszę sprawdzić ją :D a czytał ktoś world of warcraft? :) nie wiem czy warto czytać xd A tak przy okazji to polecam dobrą książkę - 2 tomy ma po niecałe 1000stron nie tak dużo xd 1. Droga królów - 1tom 2. Słowa światłości - 2tom Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2 Szczerze world of warcraft nie polecam czytać książka taka sobie daje 3/10 co do Droga królów zacząłem czytać ale jakoś nie miałem ostatnio czasu na czytanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddy Posted January 27, 2015 Author Share Posted January 27, 2015 Droga królów ja w połowie też jakoś czasu mniej i przerwałem ale zamierzam skończyć w tym tygodniu i w next 2gi tom skończyć odrazu :D oj to bardzo słaba widzę książka warcrafta ... to zapoluje na wiedźmina :) ile ma tomów? :) Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
never Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Metro 2033 i 2034 z wszystkimi dodatkami. Bardzo przyjemnie się czyta, nie mógłbym jej nie polecić :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddy Posted January 28, 2015 Author Share Posted January 28, 2015 dzieki never'ku :P jak narazie skoncze swoja i wezme sie za wiedzmina ;] ale to tez sprawdze :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Zniszcz ten dziennik xd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumbleBee Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Game of Thrones Obczaj to :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damjan Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Trochę nie mój gatunek, ale również polecę Metro ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts