Kawon Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Witam wszytskich! Podczas nocny gier w cs'a 1.6 zauważyłem że ludzie lubią sie odpalać na tym serwerze, wpadłem na pomysł wgrania pluginu który za pośrednictwem "voteban" mogł by banować ludzi z przewagą co najmniej 50% głosów. Prosze o rozważnie tego pomysłu i nie mam wątpliwości że to by sie przydało podczas nieobecności adminó http://amxx.pl/topic/139169-vote-ban/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Wiele serwerów tak ma, zanimwszyscy wpisza w konsole voteban "xyz" to polowa ludzi wyjdzie...a nawet jak sie uda po godzinie go wyrzucic to on wejdzie na zmienionym IP...pomysl bez przyszlosci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddy Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Jestem na nie. Gracz to gracz, wiem jest to denerwujace jak nie ma admina. Lecz jest to głupie rozwiązanie. Powód? -wystarczy że ktoś będzie dobrze grał ,,czysto,, połowie serwera będzie on przeszkadzał i co? Vote ... ja osobiście jak miałem skilla to nie raz dostałem vote Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Ja takze jestem na Nie Faktycznie granie z odpałami jest uciążliwe ale zanim się wymusi vote minie dużo czasu ponieważ większość graczy to boty a nikomu pewnie nie chce się pisac każdemu po kolei co trzeba zrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaR!X Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Także na nie. To potrwa za długo. A gracz już wyjdzie z serwera lub potem ponownie wejdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
never Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Również jestem na nie, faktem jest że plugin mógłby być przydatny, ale przy średniej wieku dzisiejszego gracza tj. 10-13lat, ktoś oporowy mogłby wyłapać perma za to że jest dobry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts