Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszytskich!

Podczas nocny gier w cs'a  1.6 zauważyłem że ludzie lubią sie odpalać na tym serwerze, wpadłem na pomysł wgrania pluginu który za pośrednictwem "voteban" mogł by banować ludzi z przewagą co najmniej 50% głosów. Prosze o rozważnie tego pomysłu i nie mam wątpliwości że to by sie przydało podczas nieobecności adminó 

http://amxx.pl/topic/139169-vote-ban/

Opublikowano

Wiele serwerów tak ma, zanimwszyscy wpisza w konsole voteban "xyz" to polowa ludzi wyjdzie...a nawet jak sie uda po godzinie go wyrzucic  to on wejdzie na zmienionym IP...pomysl bez przyszlosci

Opublikowano

Jestem na nie. Gracz to gracz, wiem jest to denerwujace jak nie ma admina. Lecz jest to głupie rozwiązanie.

Powód? -wystarczy że ktoś będzie dobrze grał ,,czysto,, połowie serwera będzie on przeszkadzał i co? Vote ... ja osobiście jak miałem skilla to nie raz dostałem vote

Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Ja takze jestem na Nie

Faktycznie granie z odpałami jest uciążliwe ale zanim się wymusi vote minie dużo czasu ponieważ większość graczy to boty a nikomu pewnie nie chce się pisac każdemu po kolei co trzeba zrobić 

Opublikowano

Również jestem na nie, faktem jest że plugin mógłby być przydatny, ale przy średniej wieku dzisiejszego gracza tj. 10-13lat, ktoś oporowy mogłby wyłapać perma za to że jest dobry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.