Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
Kawon

Zmiany

Recommended Posts

Witam wszytskich!

Podczas nocny gier w cs'a  1.6 zauważyłem że ludzie lubią sie odpalać na tym serwerze, wpadłem na pomysł wgrania pluginu który za pośrednictwem "voteban" mogł by banować ludzi z przewagą co najmniej 50% głosów. Prosze o rozważnie tego pomysłu i nie mam wątpliwości że to by sie przydało podczas nieobecności adminó 

http://amxx.pl/topic/139169-vote-ban/

Wiele serwerów tak ma, zanimwszyscy wpisza w konsole voteban "xyz" to polowa ludzi wyjdzie...a nawet jak sie uda po godzinie go wyrzucic  to on wejdzie na zmienionym IP...pomysl bez przyszlosci

Jestem na nie. Gracz to gracz, wiem jest to denerwujace jak nie ma admina. Lecz jest to głupie rozwiązanie.

Powód? -wystarczy że ktoś będzie dobrze grał ,,czysto,, połowie serwera będzie on przeszkadzał i co? Vote ... ja osobiście jak miałem skilla to nie raz dostałem vote

Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2

Ja takze jestem na Nie

Faktycznie granie z odpałami jest uciążliwe ale zanim się wymusi vote minie dużo czasu ponieważ większość graczy to boty a nikomu pewnie nie chce się pisac każdemu po kolei co trzeba zrobić 

Również jestem na nie, faktem jest że plugin mógłby być przydatny, ale przy średniej wieku dzisiejszego gracza tj. 10-13lat, ktoś oporowy mogłby wyłapać perma za to że jest dobry.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.