MIS Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Twój nick: Smasiek Nick admina banującego: Nie ma podanego , ale cos na overplay czy coś takiego Data/Mapa:Dzisiaj , 2019-10-08 IP/SteamID: Nwm , o co chodzi czy o admina czy mój. Serwer (mod): ONLY AWP Opis sytuacji: Gram se gram a tu Perm za nic xDd Wycinek z konsoli [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Smasiek [AMXBans] Powod : ' Cheater ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 891980604 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 185.127.20.10 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Od siebie : Jakoś wczoraj graliśmy normalnie , a dzisiaj to co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
demxsosa Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 @ ahegaoboi foon rozpisz demko, masz 24h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahegaoboi foon Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 AHA free ban pozdrawiam serdecznie szejkihttp://d1.hltv.org.pl/srv60567/HLTV-1910081725-awp_india.dem.zip <---- Demko 2:40 żeby ktoś się nie przyczepił eee zaraz fałszujesz bla bla, complexity dostało małego autyzmu z sidami ;d 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahegaoboi foon Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 masz rozpiskę człowieku wyżej z jedną akcją i kolejne podczas jednej narzekasz. mam dodać ci tylko odstepy co 2-3 sekundy czasówki to już paranoja. Dowód masz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
demxsosa Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Odwołanie odrzucam, widać gołym okiem wszystko. @ ahegaoboi foon Na następny raz mi rozpisz demo, bo to jest twój obowiązek, a nie mi nagrywasz kawałek dema i przedstawiasz to w formie dowodu, bo jak by ktoś inny się odwoływał to co? nagrałbyś mi filmik 30 minutowy z końcowymi napisami z tyłu i montażem? mimo to, w tym przypadku jest to okej, ale pisze na następny raz. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
demxsosa Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts