Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Patryk1409

Nick admina banującego: Exonik

Data/Mapa: Mirage 21:20 

SteamID: STEAM_1:1:245516269

Serwer (mod):    Only mirage #2                           

Opis sytuacji: Grałem jak typowy bot, prawie cały czas końcówa tabeli, jedna głowa i ban :D

Wycinek z konsoli:

http://banserwina.xaa.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:245516269&advType=steamid&Submit

Opublikowano

Jeżeli chodzi o rozpiskę tego demka, to ja je rozpisywałem i co 2 akcja była za szybkim strzałem, zdarzyła się może czasami sytuacja z przeskokiem celownika, ale to może z dwa razy. Ban też był nadawany przez moją wiadomość do Exonika bo po prostu nie udało mi się zapisać SID danego gracza i zgłosić tego do opiekuna lub właściciela.

Opublikowano

Obejrzałem całe demo, jeszcze raz obejrzałem i zatrzymywałem na podanych czasach... Hmmm....

Prosiłbym kogoś z administracji o wypowiedz w danym temacie, jak dla mnie 2 sytuacje w których "celownik przeskoczył" co może być spowodowane, moimi lagami/ tickiem demka, no nie mam pojęcia.
Co do reszty... 
Oglądając wczoraj trochę jak gra exonik byłem pod 10x większym wrażeniem jego umiejętności i refleksem - nie sądząc nawet że to ja zostane posądzony o czitowanie :D
Nie mam zielonego pojęcia o co mogę zostać  posądzony, aimbota tutaj raczej nie ma, a mówiąc o wallhacku oglądając to demko całkiem obiektywnie no nigdy bym nie osądził o wh. Ani jednego prefire, ani jednej sytuacji "wcelowywania się" po modelach, czy ścianach

EDIT:
Nie uderzam tu w żadnym wypadku personalnie do exonika, tylko do graczy którzy u was na serwerze dobrze łupią, a paru ich jest (dlatego zostałem). Exonik, przy naszych sytuacjach 1v1 za każdym razem to ja padałem, więc kto tu ma "szybszą reakcję"
Z chcęcią rozpisałbym ich demko i porównał "czasy reakcji", spodziewam się że bym był dużo gorszy, jednak rozumiem że sprawa dotyczy mnie i czekam na jakąś opinię administracji.

Rozumiem że jestem nowym - niepewnym graczem, jednak stając uparcie na swojej niewinności mogę dodać tylko że kilkukrotnie pisałem na pw do administratorów serwera jeżeli nikogo z administracji nie było a ktoś latał odpalony. 

Pozdrawiam

• Donator
Opublikowano

01:35 - b-
3:18 - b-
4:10 - b+
12:02 - +/-
15:01 - b-
18:30 - b-
19:12 - b-
25:17 - +/-
28:16 -b-
30:45 - b+
30:53 - b+
34:15 - b+
39:17 - b+
47:40 - b+

Powiem tak, po pierwszych akcjach myślałem, że nic nie masz ale te kilka ostatnich uświadomiło mnie, że czitujesz. Bez UB.

• Donator
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.