Pennywise Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 Twój nick: Pennywise Nick admina banującego:ZippuśAtomówka Data/Mapa:2.10.2019 nie pamietam SteamID:STEAM_0:1:513843544 Serwer (mod):mirage/cache Opis sytuacji:Dosatałem nana ze cheaty których nie miałem pisze z nowego konta bo nie moge sie zalogowac na stare ( perma nie mam) Wycinek z konsoli:brak Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted October 5, 2019 V.I.P Share Posted October 5, 2019 * Odwołanie można napisać maksymalnie do 48h od otrzymania bana. Odwołanie napisane w późniejszym terminie będzie automatycznie odrzucane. Wyjątek stanowi, gdy osoba zbanowana usprawiedliwi swoją zwłokę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted October 5, 2019 V.I.P Share Posted October 5, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts