Mr_Danio Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Zapraszam dobra nutka !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
never Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Wiadomo że dobra :) Michał (Ero) gdzie nie wleci tam rozpierdoli :D tak poza tym to kiedyś marzyłem żeby powstał kawałek z takimi cutami w refrenie... Jednak się spełniają ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 27, 2015 Author Share Posted January 27, 2015 Wiadomo że dobra :) Michał (Ero) gdzie nie wleci tam rozpierdoli :D tak poza tym to kiedyś marzyłem żeby powstał kawałek z takimi cutami w refrenie... Jednak się spełniają ;) No ba widzę ze kolega też kocha Ero <3 jak ja czysty rozpierdziel i to u niego kocham !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
never Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Kochać to może nie bo w chłopcach nie gustuje, ale uwielbiam jego flow i wgl ten chrypkowaty głos :D Mam na youtube swój własny mix Ero, 1h 18min jego zwrotek :D wrzuce tu później :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
never Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Kilka zwrotek jakoś chujowo program mi uciął, ale i tak jest mega :D Jak będę miał czas, zacznę chyba kleić nowy, żeby wszystko już było gites :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts