Damianciu Posted October 2, 2019 Friend Share Posted October 2, 2019 Virtus.pro pokonuje tricked i po raz pierwszy od wprowadzenia nowego formatu, Polacy awansują do finału kolejki!! Nuke (11 CT: 4TT; 5 TT:5 CT) Mirage (8 TT:7 CT;8 CT:4 TT) 2 0 Virtus pro na początku wygrało dwie rundy, lecz od razu Tricked odpowiedział rewanżem (2:2).Lecz wtedy Polacy zaprezentowali fenomenalną grę po stronie CT, zdobywając aż sześć rund z rzędu.Chociaż Duńczykom udało się ugrać jeszcze dwie rundy w pierwszej połowie nuke to nie zatrzymali stalowej defensywy Virtus.pro którzy wygrali pierwszą mapę (16:9). Virtusi ponownie zaprezentowali fenomenalną formę po stronie atakującej na mapie de_mirage.Niestety nie nacieszyli się tą formą zbyt długo, gdyż później Duńczycy pokazali, że są przygotowani do gry, kontrując ich zagrywki.Virtus.pro miało jednak kilka asów w rękawie, dzięki czemu wygrali spotkanie na mapie de_mirage (16:11). 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mocarny Ptysiek. Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 Fajny artykuł, fajny meczyk - oglądałem. Imponujesz aczkolwiek postaraj się nie sadzić błędów 😂 Plusik @ Mocarny Ptysiek.Żadnych błędów nie ma ;* 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejmano Posted October 2, 2019 V.I.P Donor Share Posted October 2, 2019 szkoda że robota była przeszkodą i nie mogłem obejrzeć meczu na żywo, ale hightlightsy obejrzane i mam nadzieję, że z taką formą virtusi wygrają wszystko i osiągną te top 10/15 do końca roku jak sami obiecywali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awika. Posted October 2, 2019 V.I.P Donor Woman Share Posted October 2, 2019 Ciekawy artykuł, podoba mi się! Popracuj jeszcze tylko nad powtórzeniami, interpunkcją i dawaj spację przed znakami, błagam... :b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts