Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Awika.

POD LUPĄ - KubeN

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

1591258163_PODLUP3.png.17e7735b44a35f28aee00210c167e0ec.png

Cześć wszystkim!

Mamy już kolejną środę, czyli dzień, w którym wypada następne wydanie z serii "Pod lupą". 

Pod szkło powiększające trafił dzisiaj admin arenki i świeżo upieczony opiekun nowego serwera deathmatch'a - mowa oczywiście o @ KubeN!

Szef kuchni Kubenno jest najlepszym zawodnikiem w smażeniu kotletów oraz jajek na czas na swojej niebywałej słabej karcie graficznej.
Jego umysł przewyższa umysły najbardziej wybitnych naukowców. Jako jedyny człowiek na świecie używa karty graficznej jako patelni.

Nie znam go zbyt dobrze, jednak z tego co udało mi się zauważyć jest to osóbka miła, pozytywna z poczuciem humoru.

Pozytywna osoba i miła. Przyjemnie się z nim rozmawia oraz gratuluję mu awansu :default_happy:

Moim zdaniem, choc lubie kubena to zbytnio on sie podlizuje. Chce byc na kazdej randze, bo liczy sie kolorek.

KubeN strasznie liże dupę ( widać to gołym okiem na forum ). Jest to trochę irytujące ale co poradzimy, chłop chce zaistnieć na sieci XD Duży staż na serwerze, niezły admin.

Dobra mordka, poukładany chłopak, aczkolwiek nie przykłada większej wagi do naszego forum i serwerów.

Kuben, spoko gość. Zawsze się z nim kumplowałem :default_happy:

Sympatyczny, nie potrafi strzelać z smg, kiedyś razem zrobimy tripa na UA.

Kuba to bardzo miły i aktywny Admin arenek i Opiekun DeathMatch. Można fajnie popisać, godny zaufania kat.

Kuba to bardzo w porządku młoda osóbka, legenda głosi, że utrzymuje browarnie w swojej okolicy i działa na korzyść ekonomii dla naszego kraju. Mam nadzieję, że poradzi sobie na randze o którą walczył.

Dziękuję wszystkim za przeczytanie. Do zobaczenia za tydzień!

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 4
  • Zasłużony
Opublikowano

Bardzo ciekawe artykuły, podobają mi się.. a szczególnie właśnie "Pod lupą". Można się wiele dowiedzieć o innych, poznać nowe osoby. Doceniam i czekam na kolejny!

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.