Jump to content
SDSS

Odwołanie od *kolejnego* bana za wallhacka.

Recommended Posts

Twój nick: SDSS J140821.67+025733.2*

Nick admina banującego: -W-P-

Data/Mapa:  09-30-19 18:23 de_dust2

SteamID: STEAM_1:1:439323809

Serwer (mod): Katujemy.eu ★ 5 MAPS 

Opis sytuacji: Zostałem po raz kolejny zbanowany za wh, wydaję mi się, że to przez akcje, gdzie byłem w dolnym i jeden typ wychylił to go normalnie zabiłem, następny wyszedł z prawej strony normalnie go zabiłem i trzeci był w smoke, bo go słyszałem jak chodził w nim i oddałem tam kilka strzałów i padł.
Wycinek z konsoli:-
Link:
http://banserwina.xaa.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:439323809&advType=steamid&Submit

A więc zaczynajmy.

03:17 - Celujesz dziwnie nisko przez ścianę. Akurat kilka milimetrów od typka.

04:29 - Wychylasz się wcelowany ze scoutem, twój teammate przebiega przed tobą a ty celujesz nad głową gracza "MixU" po czym strzał dziwnie wchodzi. (pSilent)

05:22 - Znów nie celujesz obok przeciwnika po czym wchodzi głowa (pSilentx2)

07:47 - Patrzysz na shorta po czym nagle celujesz w typka który nie rzucił jeszcze flash'a więc nie mogłeś wiedzieć że tam stoi, po czym go nie trafiasz.

11:06 - Robisz BH (do tego nie przyczepiam się, ewidentnie na scroll) po czym zoom'ujesz i wcelowujesz się w typa który jest jeszcze za ścianą i skraca mida na walk'u więc nie mogłeś go słyszeć a info nie było.

Po zabiciu przeciwnika idziesz dalej i dziwnie przeskakuje ci celownik na ścianę akurat jak przeciwnik z short'a cofa się (ew. lag spowodowany 32tick na demku)

12:00 - Stoisz AFK po czym nagle strzelasz przez smoke idealnie w momencie gdy przeciwnik przechodzi, pewnie by weszło gdybyś nie podskoczył.

12:15 - Kolejny strzał idealnie w typa.

15:25 - Wyciągasz molotov'a po czym wcelowujesz się w osobę na short gdy widzisz (na WH) że podchodzi, zmieniasz broń i wcelowujesz się idealnie w głowę przez ścianę.

Po wejściu do górnego trupa z dolnego w którym była ostatnia akcja, nagle wcelowujesz się na sekundę w typa który skraca przez smoke.

15:45 - znów schodzisz do dolnego trupa i scanujesz smoke w którym jest dwóch przeciwników (ok może to być taktyczny spray na ślepo, może za bardzo się czepiam) lecz nagle zauważasz typa na short którego widać także go zabijasz po czym zabijasz drugiego na blisko (te dwa legit) lecz nagle walisz kolejne strzały znów w tego smoke i zabijasz trzeciego.

16:45 - Nie mając pojęcia że przeciwnik jest za autem walisz jedną pestkę w niego (nie trafia)

24:53 - Celujesz po każdym kącie jaki widzisz z respa po czym walisz random strzał akurat tam gdzie podszedł przeciwnik (za bramą) Przypadek kolejny? Coś za dużo ich w tym demku...

24:59 - Dziwny Flick z P250 (pSilentx3?)

25:30 - Przechodzisz przez bramę po czym robisz prefire na prawo(legit), i nagle strzelasz 2 kule przez ścianę w przeciwnika który podchodzi na walk'u więc nie mogłeś go słyszeć.

Ta sama akcja i prowokujesz przeciwnika do oddania strzału. Dziwne jest to że idealnie wiesz w którym miejscu on jest.

29:08 - Dziwnie dużo tego wychylania wcelowanym przez ścianę.

29:28 - KQLY Style (chodzi mi o idealne zgranie celownika z głową przeciwnika)

30:25 - Dotychczas byłeś cały czas AFK na Bombside A lecz jak przeciwnik wszedł na short'a (może znów się za dużo czepiam)

33:50 - No i powiedz mi że tak se dla zabawy machałeś celownikiem przez bramę. Celownik szedł idealnie za przeciwnikiem.

35:42 - Kolejne celowanie w przeciwnika przez ścianę.

39:21 - Idealne omijanie przeciwnika przez filar, za dużo takich akcji jest moim zdaniem...

42:46 - Wcelowujesz się idealnie na linii przeciwnika

Według mnie za dużo podejrzanych akcji było więc postanowiłem że podaruję prezent w postaci bana za WH.

Decyzja oczywiście w rękach UNBAN™

Edited by -W-P-
rozpisanie demka
  • Like 4
  • Haha 1
  • I love it 1

03:17 -  b-

04:29 - b+

05:22 -  1/4 +

07:47 - b+

11:06 - b+

12:00 -  +/-

12:15 - b+

15:25 - b-

15:45 -  b-

16:45 -  b+

24:53 - b+

24:59 - b-

25:30 -  b-

29:08 - b+

29:28 - b-

30:25 - b-

33:50 - b+

35:42 - b+

39:21 - b+

42:46 - b-

Jak dla mnie wh

• Like 1
  • Thanks 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.