WeneD Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Twój nick: rzycie Nick admina banującego: wav Data/Mapa: mirage 29.09.2019 SteamID: STEAM_00516717910 Serwer (mod): FFA mirage/cache CSGO Opis sytuacji: Gram pistolke i nagle dostaje bana Wycinek z konsoli: nie wiem Witam chciałbym się odwołać od bana. Ponieważ uważam, że dostałem go niesłusznie. Mój nick to "rzycie", jest to moje konto smurf, na którym chce wbić rangę i godziny. Nie posiadam żadnego niedozwolonego oprogramowania. Jestem starym graczem waszego serwera mirage/cache i zależy mi bardzo na tym, żeby dalej brać przyjemność z grania na waszym serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted September 29, 2019 V.I.P Share Posted September 29, 2019 @ wav rozpisz demo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeneD Posted September 29, 2019 Author Share Posted September 29, 2019 . 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted September 30, 2019 V.I.P Share Posted September 30, 2019 Gracz czysty, admin zdegradowany. "Rzycie" dostał bana za 1 rundę :). Zmień ip i wracaj do gry, jeśli chodzi o duplicat acc. Tylko następnym razem nie omijaj bana ;). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted September 30, 2019 V.I.P Share Posted September 30, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dewey Posted October 13, 2019 V.I.P Share Posted October 13, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts