Jump to content
policjant patrys

Skarga DEM.

Recommended Posts

Nick oskarżonego: dem.

Opis sytuacji: Po wejściu na ts3 żeby wyjaśnić pewną sprawę "pan" dem. zaczął zachowywać się arogancko zachowywać słowa typu "czego chcecie" po lekkiej wymianie zdań owy administrator zaczął obrażać moją Mamę.

Proszę o rozpatrzenie tego i wyciągnięcie konsekwencji.

Dowody: https://www53.zippyshare.com/v/R2sPE8R1/file.html

• Like 1
  • Haha 4
  • Wow 1
  • Sad 1

8) Właściciel Kanału ma prawo nagrywać rozmowy i to co się dzieje na jego kanale bez informowania o tym użytkowników przesiadujących na nim.

nie pozdrawiam

ps. nie wyzywałem twojej mamy:V

@ policjant patrysto że ma śmiech jak koń to komplement (przynajmniej dla mnie)

@ Leisik.dll dowody w takich sprawach? to kanał prywatny mogę na nim mówić tylko co mi się podoba. 

• Haha 3

W takim razie jak zamierzasz mieć dowodów właśnie w takich sprawach? To było jedyne rozwiązanie.

W dodatku nie nagrywałem, tylko przy odpaleniu kompa odrazu odpala mi się możliwość zapisania ekranu sprzed ~minuty.

"No jak twoja stara" - Nie wyzywałem twojej mamy ~dem. 2k19.

Dobra, ale to pokazuje twoje zachowanie, a na jakich rangach siedzisz :)

• Like 1
  • Sad 1

9 minut temu, dem. napisał:

8) Właściciel Kanału ma prawo nagrywać rozmowy i to co się dzieje na jego kanale bez informowania o tym użytkowników przesiadujących na nim.

nie pozdrawiam

ps. nie wyzywałem twojej mamy:V

@ policjant patrysto że ma śmiech jak koń to komplement (przynajmniej dla mnie)

@ Leisik.dll dowody w takich sprawach? to kanał prywatny mogę na nim mówić tylko co mi się podoba. 

To dlaczego jak siedzieliśmy na kanale "czekamy na administracje" to przenosisz nas na swój prywatny kanal? @ dem.

PS. "Jak twoja matka" nie jak twoja stara :D

• Like 1
  • Sad 1

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.