policjant patrys Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Nick oskarżonego: dem. Opis sytuacji: Po wejściu na ts3 żeby wyjaśnić pewną sprawę "pan" dem. zaczął zachowywać się arogancko zachowywać słowa typu "czego chcecie" po lekkiej wymianie zdań owy administrator zaczął obrażać moją Mamę. Proszę o rozpatrzenie tego i wyciągnięcie konsekwencji. Dowody: https://www53.zippyshare.com/v/R2sPE8R1/file.html 1 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
demxsosa Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 8) Właściciel Kanału ma prawo nagrywać rozmowy i to co się dzieje na jego kanale bez informowania o tym użytkowników przesiadujących na nim. nie pozdrawiam ps. nie wyzywałem twojej mamy:V @ policjant patrysto że ma śmiech jak koń to komplement (przynajmniej dla mnie) @ Leisik.dll dowody w takich sprawach? to kanał prywatny mogę na nim mówić tylko co mi się podoba. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
policjant patrys Posted September 28, 2019 Author Share Posted September 28, 2019 3 minuty temu, dem. napisał: 8) Właściciel Kanału ma prawo nagrywać rozmowy i to co się dzieje na jego kanale bez informowania o tym użytkowników przesiadujących na nim. nie pozdrawiam ps. nie wyzywałem twojej mamy:V Ciekawie xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leisik.dll Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 W takim razie jak zamierzasz mieć dowodów właśnie w takich sprawach? To było jedyne rozwiązanie. W dodatku nie nagrywałem, tylko przy odpaleniu kompa odrazu odpala mi się możliwość zapisania ekranu sprzed ~minuty. "No jak twoja stara" - Nie wyzywałem twojej mamy ~dem. 2k19. Dobra, ale to pokazuje twoje zachowanie, a na jakich rangach siedzisz :) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
policjant patrys Posted September 28, 2019 Author Share Posted September 28, 2019 9 minut temu, dem. napisał: 8) Właściciel Kanału ma prawo nagrywać rozmowy i to co się dzieje na jego kanale bez informowania o tym użytkowników przesiadujących na nim. nie pozdrawiam ps. nie wyzywałem twojej mamy:V @ policjant patrysto że ma śmiech jak koń to komplement (przynajmniej dla mnie) @ Leisik.dll dowody w takich sprawach? to kanał prywatny mogę na nim mówić tylko co mi się podoba. To dlaczego jak siedzieliśmy na kanale "czekamy na administracje" to przenosisz nas na swój prywatny kanal? @ dem. PS. "Jak twoja matka" nie jak twoja stara :D 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awika. Posted September 28, 2019 V.I.P Donor Woman Share Posted September 28, 2019 To wcale nie jest śmieszne. Takie zachowanie nawet mnie doprowadza do szewskiej pasji. Skargę odrzucam JA, bo nie mogę już patrzeć na to dziecinne zachowanie. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awika. Posted October 27, 2019 V.I.P Donor Woman Share Posted October 27, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts