policjant patrys Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Twój nick: policja jedzie Nick admina banującego: Natalia. Data/Mapa:29.09.2019. dd2 IP/SteamID:STEAM_0:0:8246578 Serwer (mod): dd2 Opis sytuacji: Grałem sobie elegancko z kolegami na fajnej mapie na której spędziłem bardzo wiele godzin. Nagle z bomby dostałem perm bana bez żadnego ostrzezenia. Z tego co wiem powinno być na początku jakiekolwiek ostrzeżenie bądź upomienie. Także jeśli słusznie zostałem proszę o dokładne rozpisanie demka w którym momencie i jak to niby zrobiłem. Jako że fizyka gry pozwala na to żeby można było latać na spadochronie to dlaczego jest za to perm? Jeszcze raz jeśli ban był słuszny to proszę o dokładne rozpisanie demka. :) Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu [AMXBans] Powod: 'przyspieszenie na spadochronie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:82465781' [AMXBans] Twoje IP: '997.997.997:9.77' [AMXBans] =============================================== Proszę o pozytywne rozpatrzenie tego odwołania. Pozdrawiam Patryś. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
demxsosa Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Przed chwilą, policjant patrys napisał: [AMXBans] Twoje IP: '997.997.997:9.77' zabawne. Nie będę nic rozpisywać, sam się przyznałeś do przyśpieszania 1 minutę temu, policjant patrys napisał: Z tego co wiem powinno być na początku jakiekolwiek ostrzeżenie bądź upomienie. Otóż nie tym razem, słabe źródło informacji panie kolego. CLOSE 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
demxsosa Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts