Leisik.dll Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Twój nick: policja odjazd Nick admina banującego: Natalia. Data/Mapa: przed chwilą, chyba dd2. IP/SteamID: STEAM_0:1:179267878 Serwer (mod): ONLY DD2 Opis sytuacji: Grałem sobie na serwerze, spaliłem rolke prawie (mam gaśnice pod biurkiem), ale nie wiedzialem ze za to jest ban za niszczenie myszki, a że w regulaminie nie ma nic o tym ze jesli nie znasz regulaminu to nie zwalnia Cię to z przestrzegania go to prosze o wybaczenie i obiecuje poprawe. Wycinek z konsoli:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu [AMXBans] Powod: 'przyspieszanie na spadochronie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:179267878' [AMXBans] Twoje IP: '46.76.204.34' ddosuj to zadzwonie na policje [AMXBans] =============================================== Link to comment Share on other sites More sharing options...
demxsosa Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 q) Zakaz przyśpieszania poprzez użycie spadochronu. Mogłeś sie zapoznać, w regulaminie wszystko jest, ban zasłużony, odrzucam. Mogliście się chociaż troche postarać, i nie pisać takich samych odwołań, żegnam panów policjantów. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
demxsosa Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts