Jump to content
shooterCS

Skarga na WP, Jase ( admin na 5 map ) ,Lim3k kiteek

Recommended Posts

Twój nick: vampi2k
Nick gracza/admina na którego składasz skargę:  WP, Jase ( admin na 5 map ) ,Lim3k, kiteek
Opis sytuacji:  Gracze o nickach Limek, Wp, kiteek daja sobie info + admin Jase ktory dostal nie dawno admina.
SteamID oskarżonego: nie znam
Data i czas zdarzenia: 28.09.2019 nagranie
Dowód (ss/demko): nagranie na yt mam tez 2 ale to potem moge wstawic :p

• Haha 7

Dobrze, to powedz mi teraz w której minucie poszło jakieś info? Jest dokładnie napisane - zakaz podawania sobie infa poprzez różne komunikatory a my sobie tylko gadamy.  :) 
Ja mutuje się tylko i wyłącznie jak mówię w grze

Edited by Jase
  • Haha 1

Szczerze? Odemnie byś dostał perma za nagrywanie mnie bez mojej zgody, twoje skargi są bezsensowe oraz śmieszne to jest moje zdanie chłopacy rozmawiają sobie normalnie na ts a ty lecisz na forum i płaczesz zresztą wystarczy zobaczyć twoje poprzednie skargi które również są śmieszne..

@ Mocarny Ptysiek. shooter 2x post

@ NeQ. wiesz co robić chyba 🤪

• Like 1
  • Haha 1
  • I love it 2

W skrócie ~30 minut, 30 minut to mogłem plugin sobie dokończyć, 30 minut zmarnowanego czasu. 30 minut dostajesz bana @ shooterCS. Zacznij wreszcie człowieku myśleć, bo twoje fałszywe próby zaistnienia w środowisku tym kończą się totalną głupotą. 

SKARGA ODRZUCONA. 

• I love it 1

• 10 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.