Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: FalcoNe

Nick admina banującego: Reiizzer

Data/Mapa: 2019-09-27 13:32:34  de_Mirage

SteamID:  76561198965847459 | STEAM_1:1:502790865

Opis sytuacji: Mapa de_Mirage, mało graczy na serwerze, więc gram 1vs2. Przeciwnikiem m.in był pan admin Reiizzer. Nie ukrywam, że mam dziś formę, zrobiłem rozgrzewke (2000k na aimbotzach) i ruszyłem grać na serwer. Niby byłem sam na 2, ale jednak wygrywałem rundy (przeciwnicy łatwi do przewidzenia), zostałem zabnowany za wallhack'a chociaż nigdy (5 lat grania w cs) nie używałem cheatów. Admin mógł pomyśleć, że jak posiadam konto nonprime, to również posiadam wspomagacze. Otóż mam nowe konto nonprime (56h łacznie w grze na nowym koncie), ponieważ stare zostało mi skradzione. link do starego konta (niestety jest zablokowane, nie da sie sprawdzic ilosci godzin ale mialem okolo 1500): https://steamcommunity.com/id/fajneid223  . Łącznie w grze posiadam około 3500h (posiadałem dawniej jeszcze jedno konto założone w 2015, ale też mi skradziono :(  ). Nie po to codziennie ciężko trenuje aim'a i gamesens, żeby potem być banowanym (admin nie dał ostrzeżenia, mam w grze voice_enable 0, więc jak dawał mi ostrzeżenie, abym wyłączył cheaty to nie słyszałem). Jak macie jakiegoś antycheata to możecie go na mnie użyć :) . Dziękuje za uwagę. Pozdrawiam.

Wycinek z konsoli:

Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://katujemy.eu aby poznać szczegóły.

Opublikowano

Demko już ogarnięte zgóry mówię sorki za bana po prostu mi się twoich pare akcji nie podobało ale po obejrzeniu demka jesteś czysty jak łza więc jeszcze raz sorry . I dla panna wyżej można dać UB.

Co do opisu nonprimy bez niczego mnie troche irytują ale to mniejsza życzę miłej gry po UB   xD

Opublikowano

Git, nic się nie stało, tylko trochę słabo wyszło :D. Next time pisz na czacie pls, bo ja zazwyczaj mam voice_enable 0

Opublikowano

Tak wgl, to używam vibrance.gui do wyboostowania kolorów, więc jak antycheat coś by znalazł to zepewne bedzie to. Ale ac nie powinno tego znaleźć bo to chyba nie zmienia plików gry

• Donator
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.