csgoboost Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Witam. Mam do zaoferowania boostowanie rangi w CS;GO. Opcja ta jest całkowicie bezpieczna, po prostu musisz podać mi swój login, hasło i kod który przyjdzie ci na maila, dzięki czemu będę mógł się zalogować na twoim koncie na moim PC. NIE MUSISZ PODAWAĆ MI SWOJEGO MAILA - Dzięki czemu masz pewność że nie ukradnę Ci konta. Kontakt i wszelkie pytania pod numerem gadu-gadu GG : 25016205 Cennik : Możliwa płatność doładowaniem, paypalem lub PSC. Załóżmy, że chcesz abym awansował Cię z Silver I na Silver Elite Master, wtedy placisz psc 20 zl, doladowanie do sieci 25 zl oraz 20 ZL PAYPAL! Wbicie rangi tak jak wyżej (silver1 -> SEM) oferuje w 3 dni. Przy zamówieniu większej ilości rang, oferuje rabaty. Silver I ---> Silver II - Doladowanie psc, do sieci, paypal 5 ZL Silver II ---> Silver III - Doladowanie psc, do sieci, paypal 5 ZL Silver III ---> Silver IV - Doladowanie psc, do sieci, paypal 5 ZL Silver IV ---> Silver Elite - Doladowanie psc, do sieci, paypal 5 ZL Silver Elite ---> Silver Elite Master - Doladowanie psc, do sieci, paypal 5 ZL Silver Elite Master ---> Gold 1 - Doladowanie psc, do sieci, paypal 10 ZL Gold 1 ---> Gold 2 - Skin za 2 euro - Doladowanie psc, do sieci, paypal 10 ZL Gold 2 ---> Gold 3 - Skina za 2 Euro - Doladowanie psc, do sieci, paypal 10 ZL Gold 3 ---> Gold Nova Master - Skin za 2 Euro - Doladowanie psc, do sieci, paypal 10 ZL Gold Nova Master ---> Master Guardian I - Doladowanie psc 15 zl/doladowanie 10+5/PAYPAL 10 Master Guardian I ---> Master Guardian II - S - Doladowanie psc 15 zl/doladowanie 10+5/PAYPAL 13 Master Guardian II ---> Master Guardian Elite - Doladowanie psc 15 zl/doladowanie 10+5/PAYPAL 13 UWAGA! Możliwość płatności SMS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Faktycznie, podawajcie mu login i hasło do steama. Do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: kosz Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts