Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W związku z ostatnim dodatkiem na arenę, czyli challangem o monety, mam pewną propozycję.

Ilość monet o jaką możemy grać jest stanowczo za mała.

Jeżeli dwie osoby mają na przykład po 1000pkt, to te maksymalne 75pkt które można wygrać nie zrobi żadnej różnicy w ich zasobach monet. Patrząc perspektywicznie jak już znaczna ilość osób będzie miała więcej monet opcja 75 monet będzie tą jedyną używaną.

Według mnie powinna być możliwość grania o większe ilości monet, np. 100, 300, 500, aby ktoś, kto ma więcej monet miał o co walczyć. Jednak gdy będzie wyzwanie o 500 monet, dwójka graczy będzie się dużo bardziej starała aby je wygrać niż np. przy wygranej 15 monet.

@ Meow.zgadzam się z tym błędem, ale tylko w przypadku jeżeli chodzi o błąd serwera typu lag czy coś. Może z tym 500 lekko przesadziłem ale tak do 200 chociaż by było bardzo mile widziane. Domyślam się, że inni gracze nie mają dużo monet lecz kiedyś napewno będzie ich dużo więcej. W kwestii kampienia powiem tak, że zwykle gra się challange z normalnymi osobami albo jakimiś znajomymi lub chociażby z kimś kogo się kojarzy z serwera, dodam również, że nie zaakceptowałbym chal o 500pkt z jakimś 'randomem'.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jak dla mnie propozycja nie za bardzo fajna. Oczywiście można to wprowadzić jak chcecie ale wyobraź sobie sytuację gdzie grasz właśnie o 100,200 czy 500 monet i przez glupi błąd tracisz 10,20 czy tam 50% tego co zarabiałes przez długi okres czasu. 

Kolejna kwestia jest taka, że ja osobiscie wkurzylbym się jakbym stracił 500 sztuk grając z kimś kto np nie gra fair lub popełniłem błąd którego nie odczulbym jakbym grał za 75. Wiadomo nikt nikogo nie zmusz ale nie raz czlowiek sie zagapi i moga wyjść różne dziwne chore sytuacje. 

Z jednej strony jest to fajne a z drugiej robi sie problematyczne. Zwlaszcza, ze aktualnie  duża część serwera nie ma jeszcze takich ilości.

Kolejna kwestia jest taka, ze za te monety można coś kupić. A żeby coś kupić trzeba na to zapracować grą i czasem spędzonym na serwerze. A nam chyba chodzi o to żeby gt bylo ok. Wygrywając kilka challenge z powiekszona kwota ktoś zyskuje coś w bardzo krótkim czasie i w praktyce nie musi wejsc i grac żeby cos osiągnąć a w zasadzie dostaje to na tacy. I jego cel w osiągnięciu zamierzonego celu znika.

Wyzwania za wieksza ilosc monet moze i zwieksza chęć wygranej ale zapewne spowoduja że ktoś będzie po prostu Kampił i wyczekiwal drugiego co by to nie zginąć i nie stracić kredytów. Za 75 jest to o wiele dynamiczniejsze.

Taka jest moja opinia na ten temat. Jesli cos mi wpadnie do glowy to dopisze.  

Sorka za brak składni ale pisze z telefonu. Potem z laptopa to zedytuje. Pozderki

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Na razie pod !store nie ma tak wielu rzeczy do kupienia, aby była konieczność zwiększenia kredytów pod !chal. Możliwe, że w przyszłości się to zmieni :).

• Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.