Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robicie reset rank'u ok rozumiem potem jest ranga Donator napisaliście że jak chłop widzi typa co ma 10000k ranku albo globala to odechce mu się grać a co robicie? Dajecie Globale na serwerze pozdro. wy to macie jednak pomysły skuteczne na graczy #Niby ranga donator jest od 2 mieś wpłat a co kilka graczy dostało po 1 mieś albo po wpłacie 50 zł xddddd

Opublikowano

Propozycja donatora i innych przywilejów była propozycją daną przez graczy, a nie od nas. Potem skonsultowałem to z administracją, która napisała, że jak najbardziej tak. Chcemy fajny serwer, chcemy mieć dużo graczy nie mając świadomości o kosztach reklam, utrzymania serwera- dobra, zakańczam ten temat.

Przeszkadza nagle Tobie dawanie rangi, nie przeszkadza natomiast Tobie wygrywanie rangi w konkursie. Gdzie tu masz różnicę znaczącą? Rank serwerowy nie podlega kupnie, tutaj macie główne pojedynki z innymi w rankingu- nie rozumiem twojej frustracji na ten temat. 

Nie napisałem, że donator jest od 2 miesięcy, otrzymuje ją każdy, który wsparł mój serwer- początkowo była taka myśl, ale nie przeszła. Jesteś niedoinformowany, a twoje sugestie są marne.

Ostatni aspekt macie wielkie problemy do serwera, robicie wywody. Nie wiem co was tutaj trzyma siłą? Skoro wam się nie podoba- szanuję twoje zdanie, nie musisz na niego wbijać, bo masz drogę wolną. 

Reasumując niekiedy warto się zastanowić nad swoimi słowami, a także przeczytać co i jak wygląda, bo rzucanie słów na wiatr oraz bezwartościowe oskarżenia są mówiąc wprost- dnem. 

• Lubię to! 4
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Serwerów FFA jest wiele, nie każemy Ci grać na naszym. Te swoje głupie docinki w naszą stronę dotyczące posiadania czegoś w głowach zostaw dla siebie, gdyż nawet tego nie umiesz napisać bez błędu. Więcej tych "xddd" a zajmiemy się Twoimi propozycjami/skargami jeszcze bardziej poważnie.

Kto straci, ten straci - papa.

• Lubię to! 7
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
  • 11 miesięcy temu...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.