ZEDS DEAD BABY Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Nick: ZEDS DEAB BABY Imię: Czarek Wiek: 20 Staż na serwerze: Około miesiąca Doświadczenie: 10 lat z mniejszymi lub więszkymi przerwami Znajomość AMX [0/8]: 4-5, lecz prawdę mówiąc musiałbym sobie przypomnieć, bo trochę zapomniałem :P Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak Dlaczego Ty?: Dlaczego ja? Bo lubię wchodzić ludziom z szampanem do wanny :P A tak na poważnie, to gram dużo wieczorem oraz w nocy, gdzie jest największa wylęgarnia prawilnych ziomeczków z ajmem i wuha, a o tej porze ciężko o admina. Kontakt: Steam lub Skype STEAM: shurtigan00 Akceptujesz regulamin admina?: of kors Akceptujesz regulamin serwera?: of kors Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gibekson Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Kolego przyznam,grasz dużo,steam masz,na forum się wypowiadasz,zgłasza mi cziterów na U@ albo na steamie ,wiekowo jesteśmy równi więc dorosłość już znasz ;),admini są potrzebni !! więc jestem na duże TAK powodzonka ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 na Tak + Wiek + Często widać + Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 24, 2015 User Share Posted January 24, 2015 Jestem Netural. +Wiek +Steam. -Konto pod Podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Jestem na tak. steam wiek doświadczenie staż Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts