Prom!se Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Czy mógł by ktoś w końcu ogarnąć te crashe na serwerze praktycznie 60% map to jail_facebook przez te crashe.Zmiana mapy 10 minut i znowu crash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaiTo Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Ja cały czas nad tym pracuję próbuje to naprawić ale nie mam za wiele czasu, bo pracuję nad czymś innym i mam życie prywatne dlatego staram się jak najszybciej to zrobić. Mam nadzieje że obecne ciężkie chwile z tym przetrwacie, a ja postaram się wam to jakoś wynagrodzić czymś fajnym na JailBreaku :) Taką wiadomość przekazuje Play. Sam nie może odpisać bo ma lagi dzisiaj :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzeek1337 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 No troche to irytujące już się robi... Zmiana mapy , po czym lag serwera i znowu powrót na jb_facebook :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servers technician happy. Posted September 11, 2015 Donor Servers technician Share Posted September 11, 2015 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Serwery - Counter Strike 1.6 → Katujemy.eu [JAILBREAK] - 80.72.33.55:27465 → Uwagi" do "Wysypisko → Archiwum". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts