KubsoN Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Witam. Chciałbym was poprosić byście pomogli mi rozreklamować mojego FB. Chciałbym się coraz lepiej rozwijać i mam nadzieję, że mi w tym pomożecie.Każdy like repka dla ciebie.Każda zaproszona osoba repka dla ciebie. Mój: Fanpage Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patka Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 no ok :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumbleBee Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 poszedł lajk :d 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czekoladowa Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Witam. Chciałbym was poprosić byście pomogli mi rozreklamować mojego FB. Chciałbym się coraz lepiej rozwijać i mam nadzieję, że mi w tym pomożecie.Każdy like repka dla ciebie.Każda zaproszona osoba repka dla ciebie. Mój: Fanpage Polecam pisać na tabilcach innych fp, żeby Ci udostępnili Twój. I wzajemnie to działa. ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddy Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 ode mnie like :) sory ale nie moge wyslac zapro znajomym bo jestem ogolem ( nieaktywnym uzytkownikiem fb ) wiec sory :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted February 7, 2015 Author Share Posted February 7, 2015 Pomoże ktoś jeszczee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddy Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 shellby znajdź na Facebooku - Emii Kwaśniak I napisz żeby dała like i że brat - siwy aka EddY - kazał jej to zrobić :) to moja siostra :) ja nie mam się jak z nią skontaktować bo tel i za dużo roboty żeby nawiązać kontakt xd a nie mam jej nr tel :) Wysyłane z mojego X8 za pomocą Tapatalk 2 Katuje na cod 301 !^_^! Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted February 8, 2015 V.I.P Donor Share Posted February 8, 2015 Poszło Like Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smerfetkaaa Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Czy potrzebne ci są puste lajki ?, nic nimi nie masz, nawet nie wzrasta ci Limit posta; ) ALE DAM TEGO LIKE niech ci będzie ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts