Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: TaiTo
Imię: Karol
Staż na serwerze: 2dni , gram na nim duzo 
Doświadczenie: Gram w cs 5 lat , starego steam sprzedalem :) ,wiec mam nowego
Znajomość AMX [0/8]: 6,5/8
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Na kilku serverach CodMod Oraz JailBreak
Dlaczego Ty?: Poniewaz jestem oganietym adminem , dobrze sie dogaduje z ludzmi na serverze , raczej jestem lubiany , dobrze dogaduje sie z adminem Play , oraz dobrze znam graczy :)
Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: GG , Skype , Facebook, Steam
STEAM: nic0nex
Akceptujesz regulamin admina?: Tak w 100%
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Opublikowano

Jestem na NIE

-Często robisz FK

-Gdy gracz chciał ci wytłumaczyć co zrobiłeś źle zacząłeś go wyzywać że jest debilem dzieckiem i inne.

Opublikowano

Trochę dziwne że trzeba mieć długo konto na forum , pisać dużo postów itp , skoro ubiegam się o admina na JB a nie na forum :)

Opublikowano

Ja osobiście jestem na Tak ( o ile zdanie zwykłych użytkowników tutaj coś znaczy). Grasz od paru dni ale widać że jesteś bardziej ogarnięty od większości serwera.

Opublikowano

Wiem taki mam zamiar :) mam nadzieję że jeżeli będę juz kilka dni i sie udzielał to raczej dostane admina bo tylko tego mi brakuje :D

Opublikowano

Wszystko ładnie, tylko konto pod podanie i na serwerze widziałam Cię dopiero raz, ale już wiem, że ogarniasz. Posiedź z nami dłużej, daj się poznać, i wtedy złóż podanie. :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.