Sebu3 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Witam, chcemy założyć klan ,,Katujemy" wzorowany na tej sieci. Przeprowadzimy rekrutację. Na początku będziemy mieli treningi, grać mixy i zgrywać się. Gibek - snajper Byku - Sebu - Człowiek renesansu - Pingwin - Poszukujemy 1-3 graczy na zastępstwo drużyny, jeżeli będzie więcej chętnych 5-7 stworzymy drugi team. Byka, nie ma dzisiaj więc szukamy gracza, na jego zastępstwo, dlaczego szukamy? Wczoraj załatwiłem nam mixa na dzisiaj, na godzinę 18, z faNtasty - jest to dość mocny team, chcemy powiększyć swoje umiejętności. Po mixie około 19 zrobimy trening i małe omówienie co do tego mixa, oraz dowiemy się co musimy trenować. Będziemy robili własne taktyki, każdy pomysł się przyda. Proszę administrację o zrobienie nam działu ,, Team Katujemy" , gdzie będą podania, informację wzory i inne ważne rzeczy. Będziemy mieli grafiki ,, Katujemy" również rozsławi to naszą sieć :) Niżej zachęcam do złożenia podania na dzisiejszy mix. Wiek : +14 lat Steam (obowiązkowy) : Dasz radę o 18? Masz mikrofon? (nie wymagany) : Graczami tego Teamu mogą być tylko gracze Katujemy (użytkownik,admin,opiekun,administrator,ViceAdministrator) każdy byle grał na katujemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czlowiek renesansu Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Sebu sorki, ale ja się nie bawie w takie coś :P Kiedyś, kilka lat temu - tak, ale nie teraz.. Toż nawet żadnego już poziomu nie ma w 1.6, same nobki z czitami ;) Jak dla mnie jest to propozycja do odrzucenia, choć czasem można się pobawić :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 24, 2015 Author Share Posted January 24, 2015 Sebu sorki, ale ja się nie bawie w takie coś :P Kiedyś, kilka lat temu - tak, ale nie teraz.. Toż nawet żadnego już poziomu nie ma w 1.6, same nobki z czitami ;) Jak dla mnie jest to propozycja do odrzucenia, choć czasem można się pobawić :) Ja rozumiem, ale może ktoś bardzo chcę tak pograć, potrenować się i zagrać na wyższym poziomie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Z miejsca bym ten pomysł odrzucił. Scena e-sportowa 1.6 upadła, grajcie sobie pod inną nazwą - reklamy tym nie przynosicie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Szczerze z chęcią bym zagrał ale nie mam jak na 18 ja to (Mr_Danio z DD2) Ale myslę że temat nie potrzebny chyba nie jest cięzko napisać na SB / Steamie do ziomka dawaj na mixa a jeśli była by ogólnie drużyna mogę czasami zagrać i przyjąć nick klanowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts