Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: hrabia monte christo

Nick admina banującego: Console

Data/Mapa: 07.09.2019 / mapy nie pamiętam

SteamID:  Pierwsze konto: STEAM_0:1:423304426 (na nim dostałem bana za aimhacka)  Drugie konto: STEAM_0:1:166308253 

Serwer (mod):   ARENA 1vs1                            

Opis sytuacji: Dostałem bana za ''aimhacka''. Próbowałem wejść na serwer, na drugim koncie, aby się wytłumaczyć, po czym dostałem bana za "duplikowanie kont". Dzisiaj dostałem unbana za tego "aimhacka", ale za duplikowanie nie dostałem unbana na moim drugim koncie. Próbowałem wejść na arenę na odbanowanym już koncie, ale na drugim dalej był ban za duplikowanie, więc automatycznie dostałem bana na tym koncie. Teraz na obu kontach mam bana za duplikowanie kont.

Wycinek z konsoli: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://Katujemy.eu/ aby poznać szczegóły.

• Zasłużony
Opublikowano

Jak dostaniesz bana na jednym koncie, to próbując wejść na drugim koncie dostajesz bana z automatu. 

Zmień ip internetu i wracaj do gry, bana ściągam, ponieważ ban na main koncie był nie słuszny.

• Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.