Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
nk.

-=byku=- demko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chcieiście zbanować czitera lub ssy były czyste bo miał może anty ss lecz prosiłem o bana nie raz to proszę bardzo to jest dowów

Twój nick:                                       nk

Nick podejrzanego:                      -=byku=-
Rodzaj cheata:                             
wh

Data/Mapa:                                    23.01.2014 przed północą
Serwer (mod):                               dd2
IP/SteamID podejrzanego:          -
Dowody:
                                        demko

link do demka :

http://www.speedyshare.com/XkyGa/byku-demo.rar

rozpisanie :

1,45 minuta - idealnie widzi kiedy przeciwnik się odwrócił wychodzi i strzela w plecy

1.55 minuta - wiedział gdzie jestem i czekał aż wyskocze

3.15 minuta - od razu wiedział że jestem za skrzynką mimo tego że nie słyszał jak tam pzrebiegłem

3.25 minuta - widział od razu nacelowane miał na pzreciwnika szybko zabił i rozbraja pake którą widzi przez ściane bo inaczej skąd by wiedział że tam jest ?

3.50 minuta - nie rzuca już granata jak wcześniej do anarchii bo widzi że czysto za to juz ma celownik na respie bo tam biega przeciwnik

4.05 minuta - wie gdzie jest kolejny z terrorystów wyskakuje i zabija

4.25 minuta - nie widac nikogo z tego miejsca ale on przez ściane ładuje na kozaka i zabija

4.32 minuta - czeka pięknie na ofiarę bo wie że tam jest

5.20 minuta - leci na b bo widzi że tam wszyscy biegną

To tylko mały próbka umejętności czitera prosiłęm o bana ale wszyscy w nosie mieli bo ogłądali go podczas gry i mówili że czysty pewnie że kurwa czysty jak widzi admina na spect to wyłącza to chyba normalne prawda zamiast wejść na innym nicku obczaić i znowu wejść na swoim i zbanować to nie ciężko ruszyć głową ok oceńcie to sami ja wiem że ma wh dzięki pozdrawiam

Opublikowano

Jest tu jakiś admin który rozpatrzy to demko czy głupka ze mnie robicie typ ma perfidne wh które rozpisałem o 14 i do 17 godziny zero reakcji z waszej strony fajnie to o was świadczy lepiej mieć na wszystko wyjebane może koleś zapomni i się odjebie tak super czekam dalej na ogarniętego admina...

Opublikowano

Hej! Jako, że nikt się nie bierze za to, sam postanowiłem sprawdzić czy byku jest odpalony..

Powiem tak, akcje może i nie są b+ i za to bana na bl/ac by nie dostał, ale tez mam wrażenie, że jest odpalony..

Nic więcej nie pozostaje jak poczekać, bo prędzej czy później i tak się spali, jeżeli jest odpalony.

A więc.. do zamknięcia, a bykiem się zajmę ;)

Opublikowano

Nie wydaję mi się żeby był odpalony,tym bardziej że ssy dawał 2 razy,a po drugie gram często i go obserwuje,a może z przewidzenia wali skany i trafia? jak neo ? też możliwe dust2 tez jest do przewidzenia kto gdzie może stać

Opublikowano

Hej :) wiec płaczek dal demko :D wiesz nie chce mi się nawet tego lukać bo wiem jak gram ;) nie mam ani wh ani aim ani sh ani nie wiem czego jeszcze :D skill wiesz co to? i słuchawki tez wiesz? :D to wystarczy do gry po drugie na dust 2 gram 5 lat czyli ta mape mam w małym palcu i wiem gdzie kto może kampić wiec za wczasu poskanuje albo wyjde z celownikiem na to miejsce a to że ktoś tam jest dostanie to już nie moja wina... słuchaj po 2 mwoisz ze jak admin wejdzie na spec to off ahahah śmieszny jesteś nie jeden admin jest na speca ja wrózka że przewidze zee luka innego a nei np mnie i czemu dalej bije i staty rosna np do 40:4??? ;) gram czysto nie mam zamiaru tu się tłumaczyć bo tylko "winny się tłumaczy" mi możecie śąmiało ss robić, a ty człowiek renesansu chcesz się zajmij mi to nei przeszkadza :D możesz ssy dawać ile chcesz tylko daj też pograć a nie że ja 90 % spedze na dawaniu ss niż na grze. Siema 

Opublikowano

ty człowiek renesansu chcesz się zajmij mi to nei przeszkadza  :D możesz ssy dawać ile chcesz tylko daj też pograć a nie że ja 90 % spedze na dawaniu ss niż na grze. Siema

Spoko ziomuś, a co do ssów, to jeszcze ani razu ich nie zrobiłem na tej serwerowni, ponieważ potrafię rozpoznać wspomagacze bez największego problemu ;)

Opublikowano
 ty człowiek renesansu chcesz się zajmij mi to nei przeszkadza  :D możesz ssy dawać ile chcesz tylko daj też pograć a nie że ja 90 % spedze na dawaniu ss niż na grze. Siema

Spoko ziomuś, a co do ssów, to jeszcze ani razu ich nie zrobiłem na tej serwerowni, ponieważ potrafię rozpoznać wspomagacze bez największego problemu ;)

No to ładnie rozpoznajesz, tylko że szkoda jak grałem nie raz z Tobą pisałem na u@ o danym graczu to gibek albo inny admin wchodzili dawali bany a oni nie odwoływali sie? D hm??? czyli jednak nie potrafisz aż tak dobrze :D Ja ci też coś powiem, na wszystkich graczy co zgłaszałem jeden dostał UB a było ich pełno to chyba coś znaczy? :D w sprawie admina mam doświadczenie mega :) miałem swoje serwerownie i forum ale brak czasu trzeba było sprzedać, ale mniejsza o to, jak mówiłem chcesz lukaj tylko mowie daj tez pograc : 

Opublikowano

Tak tak, znam te bajeczki, każdy już praktycznie user miał własną serwerownie.. chyba serwer 10 slotowy na ownserver i www - xaa...

A co do Twojego pierwszego zdania powyżej to nawet nie wiem o co Ci chodzi :o

@bez odbioru

Opublikowano

Witam.

Nie które sytuacje były na prawdę dobrze wykonane.

Ten gracz ma dźwięk w słuchawkach ustawiony na bardzo wysokim poziomie.

Podczas oglądania tego demka ustawiłem sobie słuchawki na 100 oraz w Csi'ie na 100.

Z takimi ustawieniami słyszałem bardzo dużo.

Przy przykładowej sytuacji ,,1.45" Ja słyszałem jego zeskoczenie ze skrzynki i bieg.

Później na gali przy normalnych, zaczełem podejrzewać, że ma WH.

Jednak przy ustawieniach głosu ,,100" idealnie go słychać.

Czekam na wypowiedzi innych, sprawdzajcie z głosem na kompie 100 i w CS'ie usłyszycie wtedy jego decyzje. :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Pomijajac juz pojazd na mnie tegosz zawodinka ktory uwaza sie za byka to nie wiem kto z was ma jakiekolwiek watpliwosci jezeli oczywiscie chcialo sie sciagnac i odtwozyc demko i czytac wedlug niego rozpisanie bo dla mnie sprawa jasna perfidnie widac na demie jak celuje jak zabiera sie na pewnego do akcji bo wszystko widzi ale ok ja tam nie jestem od tego zeby banowac wasze malpy wasz cyrk moge grac z czitami wieksza satysfakcja dla mnie ;p

Opublikowano

Witam.

Podczas oglądania tego demka ustawiłem sobie słuchawki na 100 oraz w Csi'ie na 100.

Przy przykładowej sytuacji ,,1.45" Ja słyszałem jego zeskoczenie ze skrzynki i bieg.

Czekam na wypowiedzi innych, sprawdzajcie z głosem na kompie 100 i w CS'ie usłyszycie wtedy jego decyzje. :)

Chlopie ogarniasz co kolwiek nie pytam o zdanie botkow co nie umieja grac tylko wprawionych graczy nie pisalem w rozpisaniu o skoku i biegu ktory rzeczywiscie slychac tylko o tym ze widzial i wiedzial kiedy zawodnik sie odwraca wtedy wychodzi i atkuje w plecy . Sciagneles w ogole demko i ogladales je w raz z czytaniem opisu rozpisanego przeze mnie bo cos w to watpie .

• Lubię to! 1
Opublikowano

Skoro opisałem Ci sytuacje to chyba sciągnełem.

Proszę o Warna dla nk spamuje tutaj jak i w innych tematach.

Brak kultury.

Opublikowano

''Przy przykładowej sytuacji ,,1.45" Ja słyszałem jego zeskoczenie ze skrzynki i bieg.

Później na gali przy normalnych, zaczełem podejrzewać, że ma WH.''

czy ja pytałem o zeskoczenie ze skrzyni i bieg czy o pozniejszy przebieg akcji idz spac dzieciaku bo widze ze sie tylko udzielasz zeby posty nabic

• Lubię to! 1
Opublikowano

Witam.

Co Ty do nas piszesz człowieku...

] 1:45 - Leci po modelu az sie za glowe zlapalem...

] 3:19 - Nie widzial typa, a juz Go wyczekuje

] 04:00 - Zobaczyl, ze drugi ucieka srodkiem, polecial po fraga, nic

] 04:22 - Widzi, ze gosc afkuje, to go zabij

] 04:33 - Mistrzostwo swiata.

] 05:15 - Zobaczyl na wh, ze polecieli na B, skrecil w trupa

Gość spowodował, że aż wzięło mnie na wymioty. +B!

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Zbanowany!

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.