Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój nick: overloadedmind

Nick admina banującego: MatelkoVuitton

Data/Mapa: 02.09.2019 22:55  /  de_train

SteamID: STEAM_1:0:513105308

Serwer (mod): ██★ Katujemy.eu ★ 5 MAPS

Opis sytuacji: W trakcie spokojnej rozgrywki na mapie de_train został mi wlepiony soczysty ban bez żadnego powodu. Grałem z 10 minut i w tym czasie jeden z graczy wykręcający jeden z najlepszych wyników zdążył się już popłakać co jak sądzę było podstawą dla "admina" sprawdzającego mnie do reakcji. Jeśli dla pana MatelkoVuitton lvl 1 rekrut jest wystarczającym dowodem na cheaty najwidoczniej nie nadaje się do roli, którą pełni. Proszę o analizę dowodu na podstawie którego dostałem perma. Nie ma tam żadnej podejrzanej akcji. Admin nie potrafi najwidoczniej odróżnić normalnych ruchów myszką od aimbota a dodanie do tego wh jest po prostu śmieszne :)

Wycinek z konsoli: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.  ( 2x )

Opublikowano

http://w21.gotv.pro/srv41981/auto0-20190902-220959-898163304-de_train-__________Katujemy.eu_____5_MAPS_____ws__gloves__knife____128TR.dem.zip

44:50-45:49 - zasugerowałem się lekko tą rundą. Dwóch terrorystów (ja ich szczerze nie słyszałem)  flesz rzucony idealnie w tempo i wychylenie od razu z celownikiem na przeciwnika. Być może z aimem przesadziłem ale wydawało mi się pierwszy rzut oka że dziwnie celownik się zachowuje

Wcześniejsze akcje miał czyste strzały. 

Domyślam się, że mogą być to niewystarczające dowodu ale dostałem informacje od graczy po tej akcji stwierdziłem jak stwierdziłem (z aimem może rzeczywiście przesadziłem) myślałem, że chłop dłużej grał na serwerze jak na niego wbiłem. 

PS. wydaje mi się, że to nie Ty decydujesz kto ma być adminem na serwerze a kto nie.  

• Haha 2
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Wow 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.