Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
wOjTeK2005PL

Skarga v2 nie zamiataj brudów pod dywan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twój nick: wojtek2005PL
Nick oskarżonego: Zawiszak? Pikachuuuu
IP/SID oskarżonego: -
Godzina i data zdarzenia: 22:00 02.09.2019
Mapa: de_dust2
Screeny/demo: -
Opis sytuacji: Dostałem bana za czitowanie. Rozumiem. Nie czitowałem jednak. Cała też akcja z udawaniem dziecka była tylko udawana, ale oczywiście jak słychać głos dziecka i dobrze gra to wiadomo, że czituje. Każdy admin ma obowiązek rozpisać demko. Czekam zatem na rozpiskę. Bo ciekaw jestem co mi tam rozpisze skoro nawet nie wszedł na spect. Dostał głowę z deagla i ban za aima. Uprzejmie proszę o przestrzeganie własnego regulaminu i rozpisania demka. To, że ktoś jest właściciel nie oznacza, że ma banować kogo tylko chce. Pozwólcie, że zacytuje fragment Antygony "Kreon: Czyż nie do władcy więc państwo należy? Hajmon: Pięknie byś wtedy rządził... na pustyni". Mam nadzieję, że zrozumiałeś.
Opublikowano

Czy ty jesteś ku... serio upośledzony czy jaki dałem temat off zebyś spamu dziecko nie robił rozumiesz radzę iść ci do łóżka bo jutra pańi z pszyrki kartkówkę zrobi 

i znów kosz ehh

• Lubię to! 1
Opublikowano

A więc znowu nie przeczytałeś nawet skargi i nie wiesz, że tak na prawdę nie mam 15 lat. A cała akcja z dzieckiem była udawana, ale dziecko to trzeba zniszczyć. Tylko teraz pokazujesz swoją niekompetencję i nieudolność w rozwiązywanie problemów oraz kontaktami z graczami serwera.

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.