Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: zippusatomowka

Opis sytuacji:Administrator zaczal sie do mnie czepiac o to ze cos pisalem na czacie. Zaczalem z nim pisac zapytal czy dalej bede go wkurwial swoja glupota a po tym gdy wyzywalem go oraz serwerownie ze jest zerem i gram tu przez kompletny przypadek nie podejmuje zadnych akcji. Dopiero po 20 minutach dostalem mute'a na 180m. Rowniez gdy osoba z jego druzyny zaczela bugowac anty rusha nie reagowal.

Powód: 1. Powinienem dostac czasowego bana 2. Nie powinien prowadzic ze mna klotni w ktorej mnie obraza 3. Moge dostac bana nie interesuje mnie to zbytnio ale wydaje mi sie ze powinna zostac podjeta pewna akcja jesli chodzi o samego administratora.image.thumb.png.43beb7837c2d92443b227a7d457d54e8.pngimage.thumb.png.2d605785d4520a65269ae7e45014016f.png

Dowody: image.thumb.png.561ef70e7e7085d88ba26ade7d4385f9.png

• Haha 1
Opublikowano

Zły dział, znajdź dział skarg w sekcji na forum dla serwera na którym grasz i zastosuj się do tamtego okresu wzoru. Ten dział dotyczy skarg na forum nie na serwerze.

@ Awika.dokładnie w niczym.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Posłuchaj mnie, pisałeś z popcornem o ile dobrze pamiętam o tym samym (NIE NAPISAŁEM NIGDZIE, ŻE ROZMAWIACIE TYLKO PISZECIE) to wam zacząłem tłumaczyć ty się dalej pytałeś ja z nim pisałem gdzie Ci odpierałem, że nie powiedziałem, że rozmawiacie tylko piszecie o tym samym... Ty dalej nie rozumiałeś, taka prowokacja zresztą co uwierz mi denerwuje człowieka i nie dałem Ci przecież aż tak długiego muta więc gdzie jeszcze dostałeś go wieczorem i to takim lekkim późnym... 3 h to chyba nie jest jakaś wieczność ani nie poleciał perm XDD Potem na następnej mapie siedziałeś ciągle AFK na spect i chyba dwa razy Ciebie nawet wykickowałem za afk na nim a potem zmieniałeś drużyny nie wiadomo jakbyś był strusiem i dostałeś bana na 10 min. 

A i słuchaj pisałeś na małpie, że buguje anty rasha??? Nie, więc nie rozumiem skargi na mnie o ten powód, rozumiem jakbyś gwałcił i pisał na małpie i bym wtedy nie sprawdził no ale bez przesady, a jeśli pisałeś to sorry ale nie zawsze zauważę to co kto napisze... 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
  1.  Przenoszę, ponieważ zły dział. 
  2. Sieć serwerów*
  3. W sumie ja bym się cieszył, że trafiłeś na niego a nie na mnie. 
  4.  Skoro "skur*** SERWEROWNIA to po co wszedłeś na nią? 
  5. Dostałeś muta na 3h to teraz dam bana na 7 dni. 
  6. Skargę odrzucam.
  • Lubię to! 4
  • Haha 4
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.