dixar Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Nick:dixar Imię:Dawid Wiek:20 Staż na serwerze:coś koło miesiąca Doświadczenie: w cs gram juz bardzo długo a admin to tak jak napisalem Znajomość AMX [0/8]:3 Czy byłeś / byłaś już adminem?: nie bylem Dlaczego Ty?:gram tu prawie codziennie i jest bardzo dużo cheaterow a niekiedy brak admina żeby dać bana wiem ze adminem jeszcze nie bylem i nie mam doświadczenia ale moja siostra była adminem i to co najważniejsze to umiem zrobić a czego nie umiem to sie szybko nauczę Kontakt: gg: 22969360 [email protected] STEAM:jeżeli moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie to w ten sam dzień kupie steama Akceptujesz regulamin admina?:TAK Akceptujesz regulamin serwera?:TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Jestem na nie, podstawowe wymaganie to posiadanie steam, zakup go, a być może zmienię zdanie na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gibekson Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Nawet cię nie znam ziomek,widziałem cię na only tylko z 2 razy max 3 z tego co pamietam,ale nic więcej,brak steam,nie zna amx,to ty powinienes siostre uczyć a nie ona ciebie :)steam kosztuje 10 zl zakup go,troche stażu zrób na only i na forum i dopiero pisz podanie :) adminów brakuje ,sam widze jak piszecie do mnie żeby wchodził ciągle,kwestia czasu ziomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Haha, konto dla podania (1 post). Nie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts