Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:❀ѕняє∂∂єяツ

Data/Mapa:2019-08-26 19:18:08

Nick admina banującego:dem`

SteamID:STEAM_1:1:513031826

Opis sytuacji: dostalem perma tak naprawdę za NIC, czekam na ub, pozdrawiam, dodam że to z nowego konta za duplicate account gdyż na liście banów nie ma mojego bana a nick miałem wtedy Mowglie specjalnymi znakami.

Serwer (mod): 1v1

Wycinek z konsoli:

Opublikowano

Rozpisze demko, ale może niech da prawidłową godzinę bana, chyba że mam rozpisać demko wchodzenia na serwer z drugiego konta?

ps. po co ci dwa konta żeby grać na arenie?

@edit

1:34 - Śliczny aim, celownik przeszedł po prostej lini.

2:48 - Z Bomby widziałeś gościa, nie miałeś prawa go zauważyć do tego celownik ładnie wskoczył na głowe oponenta.

7:24 - Celownik przeszedł za modelem i oddał strzał przed wychyleniem gościa.

8:10 - Celownik przeszedł po lini prostej na głowe, od razu gdy celownik najechał na głowe oddał strzał.

10:37 - Celownik porusza sie za modelem który był schowany, cały czas po głowie.

11:37 - Dziwne strzały i dziwny aim.

11:56 - Celownik równo za modelem przez ścianę, następnie zabija w głowe swojego oponenta

12:30 - Widoczny aimlock, celownik w lini prostej pojechał na głowę w strasznie szybkim tempie.

15:25 - XD, siostrze dałeś zagrać czy udawałeś że nie widzisz modelu który był widoczny? / Od razu po tym jak wszedłem na specta.

Tyle. @ nuway

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

1:34 - Śliczny aim, celownik przeszedł po prostej lini. +

2:48 - Z Bomby widziałeś gościa, nie miałeś prawa go zauważyć do tego celownik ładnie wskoczył na głowe oponenta. +

7:24 - Celownik przeszedł za modelem i oddał strzał przed wychyleniem gościa. +

8:10 - Celownik przeszedł po lini prostej na głowe, od razu gdy celownik najechał na głowe oddał strzał. +/-

10:37 - Celownik porusza sie za modelem który był schowany, cały czas po głowie. +

11:37 - Dziwne strzały i dziwny aim. +/-

11:56 - Celownik równo za modelem przez ścianę, następnie zabija w głowe swojego oponenta +++++++++++++++++ + +

12:30 - Widoczny aimlock, celownik w lini prostej pojechał na głowę w strasznie szybkim tempie. +

15:25 - XD, siostrze dałeś zagrać czy udawałeś że nie widzisz modelu który był widoczny? / Od razu po tym jak wszedłem na specta.

Bezdyskusyjnie, gracz odpalony.

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.