.:Tomek:. Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Witam, jak pisał dudnes następnym serwerem będzie serwer ZOMBIE MOD. Mam małą propozycję co do serwera.Wiele jest serwerów gdzie od danego LVL jest lepsza broń, jak dla mnie jest to już stare i nudne. Nasz serwer ZOMBIE MOD powinien być unikalny i jedyny w swoim rodzaju :D. A oto kilka propozycji : - Zamiast broni od LVL dodać na starcie menu z wyborem broni, oprucz broni takich jak ,,M249,, ,,(przepraszam bardzo ale nie znam nazwy, chodzi mi i dwie auto kampy. SG 550 coś takiego) - Dodanie takich komend jak /skille , /staty. - /skille - Umożliwia rozwijanie/ulepszanie za exp'a swoich statystyk. - /staty - Umożliwia sprawdzenie naszych stat. - Klasy Zombie : ( Podam te które pamiętam i znam ) : - Kameleon - Posiada 5 sek. niewidzialności ( F1 ) + za każdą infekcje ma 1 sek. więcej niewidzialności. - Raptor - Posiada 24 % szybszego chodzenia - Tank - Posiada od 4 do 5 k HP - Smoker - Może przyciągać ludzi ( R ) - Szman - Leczy zombie w okół siebie ( Może uleczyć 3 razy ) + za każdą infekcje ma 1 leczenie gratis. - Tropiciel - Może wspinać się po ścianach. - Klasyczne Zombie - Umiejętności Brak. - VIP Martwy komandor - Umożliwia pchnięcie w obrębie kręgu ( może używać co 30 sek. ) - VIP Wilkołak - Oślepienie w obrębie kręgu + 10 % szybkości ( może używać co 30 sek. ) - VIP Mumia - W obrębie użycie kręgu zabiera ludziom po 5 hp przez 4 sek. ( może używać co 30 sek. ) - VIP Pielęgniarka - Leczy się co 5 sek po ( od 30 do 60 hp To już jak byście ustalili tak by było :) ) - Opcje VIP'a : - Ma dostęp do klas VIP ZOMBIE - Ma szybsze nabijanie AP - Na start ma 100 armora - W menu ,,Opcje VIP'a,, może kupić takie klasy jak Survivor,Stars,Nemezis,Tyrant,Asasin,Snajper. - Survivor - Ma M249 , nieskończoność ammo i dużo HP+ ZM się nie odradza - Stars - Posiada M4A1, nieskończoność ammo i mało HP + ZM się odradza - Snajper - Posiada AWP, nieskończoność ammo i średnio HP, jest szybki + 25%-30% szybkości + ZM się nie odradza - Nemezis - Ma dużo HP, oraz zadaje po 250 Obr. + Ludzie się odradzają - Tyrant - Ma średnio HP, Mapa jest cała ciemna a tyrant świeci się na czerwono ( tylko kontury )+ Ludzie się nie odradzają - Asasin - Ma mało HP, Mapa staje się słabo widoczna a asasin jest słabo widoczny, jest szybki 30% + Ludzie się nie odradzają. Ps. Te klasy VIP może zakupić za AP : Survivor - 50 AP Stars - 45 AP Snajper - 40 AP Nemezis - 45 AP Tyrant - 35 AP Asasin - 40 AP -Menu /skille wyglądało by min. tak : - Po wpisanie /skille wyświetla nam się, który mamy lvl i ile mamy exp'a oraz następujące rzeczy : * Mniejsza grawitacja (max 50 % ) * Więcej HP ( max + 400 lub 500 HP ) * Mniejsza Widoczność ( max o 220 ) * Więcej armoru ( max 200 ) * Szybsze chodzenie ( max o 80% -100% ) * Więcej HP jako ZM ( max o 200 % ) * Szansa na lepszą broń ( chodzi mi o M249 i o te 2 auto kampy ) ( max 50 % ) * Większe DMG ( max o 100% ) Jeden koszt ulepszenia zwiększał by sie o 100 exp'a czyli 1.100 exp'a 2.200 exp'a 3.300 exp'a itd. /staty - pokazywały by nasze statystyki bez opcji ulepszania. Po wpisaniu /staty Adam sprawdzamy jakie staty ma gracz o niku Adam. Chyba to na tyle, piszcie co o tym sądzicie/uważacie jeżeli wam się spodobało i uważacie, że takie menu exp'a będzie fajne dajcie komentarz ze swoją opinią oraz Like :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Zombie + exp ?? Moim zdaniem takie coś odpada, jeżeli już jakiś zm to klasyczny, zombie plague. Bez Expa. Był by vip. Pod komendą /sklep można byłoby kupić np. JetPack do latania, worki /lm'y. etc. Na takich gra najwięcej graczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 23, 2015 Author Share Posted January 23, 2015 Havanna na tym ZOMBIE MOD też był my sklep dla ZM i dla ludzi :) , był by też sklep dla vipów o, którym nie wspomniałem. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Jestem za propozycją Tomka :)Lubię tego typu zombie mody Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz4444 Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 No pomysł dobry im wiecej serwerów tym lepiej jeszcze detchrun pszydal by sieNA TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 lukasz4444 pszydal by??????? :o KILL ME PLEASE! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagi Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Nie gram na zombie mod, ale jak w tej propozycji byłby Fajny. Jestem za. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servers technician happy. Posted September 29, 2016 Donor Servers technician Share Posted September 29, 2016 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Ogólne → Sprawy dotyczące forum → Propozycje" do "Wysypisko → Archiwum → Archiwum 2015". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts