Sebu3 Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Nick: Sebu Imię: SebastianWiek: 18 za 2 dni (25 stycznia, niedziela)Staż na serwerze: Serwer jeszcze nie wystartował, ale w 1-2 dni będzie to 5h :)Doświadczenie: Jest.Znajomość AMX [0/8]: 6/8Czy byłeś / byłaś już adminem?: Aktualnie jestem adminem DD2.Dlaczego Ty?: Jestem wesoły, zawsze oferuję pomoc, pomagam, chcę na serwer wprowadzić dużo humoru. (,,kocham") grać na TP. Nie składam tego podania dla kolejnej rangi / szpanu, ja podejmuję na siebie obowiązki, i nie piszcie, że mam się zająć DD2 bo jestem tam często i mam dużo czasu :) Posiadasz mikrofon?: Nie :/Kontakt: GG - profil | Steam - profilSTEAM: Posiadam. / SebuAkceptujesz regulamin admina?: Pewnie.Akceptujesz regulamin serwera?: Oczywiście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Niestety nie spełniasz wymagań na admina :/ - Minimum 5 h - Mikrofon Jestem na NIE , a poza tym serwer jeszcze nie ruszył :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 brak wymagań = brak admina :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Niestety nie spełniasz wymagań na admina :/ - Minimum 5 h - Mikrofon Jestem na NIE , a poza tym serwer jeszcze nie ruszył :D Serwer nie wystartował, a ty już składasz podanie. Poczekaj do startu spełnij wymagania i napisz jeszcze raz, jak na razie jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Ludzie w podaniu jak jest pytanie "Dlaczego Ty?" piszecie, "bo jestem wesoły" żal.peel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 A ja jestem na Tak + Wiek + Ogarnia + Serwer będzie nowy więc chociaż 1 admin sie przyda na start Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Serwer jeszcze nie wystartował / Nie spełniasz wymagań Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts