Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pytanie. Obstawiacie coś? 

Jeśli tak co sądzicie:

TYP 1:

Lechia - Śląsk zwycięzca: Śląsk 

Pogoń - Wisła Płock zwycięzca: Pogoń 

Całkowity kurs STS: 6.01

Dotychczas zarówno Śląsk i Pogoń pokazały pazur na rozpoczęcie sezonu, te zespoły również posiadają taki sam bilans bramkowy i punktowy na szcycie tabeli. Raczej passa będzie podtrzymana i zarówno tu jak Śląsk i Pogoń grają naprawdę dobrze jak na Ekstraklasę od końca poprzedniego sezonu. Niby Śląsk i Lechia to mecz przyjaźni, lecz pewnie na boisku i tak tego nie ujrzymy, a jedynie na trybunach i tutaj nikt pod nikogo nie gra. 

TYP 2:

Schalke - Bayern  typ: liczba goli 2.5+  oraz zwycięstwo Schalke

Całkowity kurs STS: 12.25

Bayern teoretycznie wzmocniony przez Coutinho, ale jednak początki sezonu nie pokazały czegoś obiecującego na ten czas. Jak to w tym klasyku odwiecznych rywali bywa będzie się z pewnością działo.

Opublikowano

Panie @ Erwinku kochany :D 

Ja uzależniony od obstawiania ale tylko za 5 zł bo bieda pod koniec miesiąca :D 

PS. Typ 1 siądzie na pewno co do Bayernu to Schalke nie da rady ja bym był raczej za +1,5/Bayern lub bramka Lewego (nie sprawdzałem i nie wiem czy gra od pierwszych minut ale pewnie gra bo o kontuzji nie słyszałem) 

Nie analizowałem za dużo po prostu usiadłem i obstawiłem więc moje słowo w sumie mało znaczące :P 

Mój kuponik w załączniku na dzisiejszy dzień .

kupon.jpg

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.