Jump to content
Anihilation

Skarga clixu

Recommended Posts

Nick oskarżyciela: Anihilation.
Nick oskarżonego: clixu.
IP lub SID oskarżonego: nie mam
Przebieg sytuacji:  Dostałem bana znowu od jakiegoś tam clixa bo tabletek nie wziął i banuje ciągle. Napisałem mu "Siema", a on mówi że prowokuje no to ja mu coś takiego " Żeby bana dał znowu jak wcześniej że do meow napisałem siema"  w tamtej sytuacji nie pisałem skargi bo mi się nie chciało, a teraz mi się zachciało. Co to za powód bana "prowokacja" ? Pierwszy raz w życiu takie rzeczy widzę. Za wyzwiska rozumiem czy coś. Tylko ten admin daje takie powody xd Ma problem w życiu to niech na serwerze nie płacze i tyle. Adminie jakbyś był mądry to byś to olał i tyle nie patrzył co piszę czy coś, ale i tak w tym co pisałem nie ma nic złego XD Dajesz się prowokować graczowi nawet z takiego powodu czyli nie nadajesz się na admina bo admin nie powinien dawać się prowokować. Nie obrażałem , nie wyzywałem, więc weź się rozpędź barana w ścianę pierdo***j i banów nie dawaj. 
Dowody: logi

• Haha 1
  • Wow 1

• Junior Admin

L 08/21/2019 - 19:59:25: Chat         | (STEAM_1:0:38281237) Anihilation.: siema clixu
L 08/21/2019 - 20:00:45: Chat         | (STEAM_1:0:38281237) Anihilation.: prowokuje Cie clixu
L 08/21/2019 - 20:01:16: Chat         | (STEAM_1:0:38281237) Anihilation.: do moew napisalem siema a ty mi bana dawales bija Cie w domu ?
L 08/21/2019 - 20:01:39: Chat         | (STEAM_1:0:77615181) clixxu.: 24*60 policz sobie na kalkukulatorze

Chyba nie muszę wyjaśniać.. znów prowokujesz a to już nie Twoja pierwsza sytuacja.

Ban zostaje.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.