MamBanaPL Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Twój nick:ѕиιсКϵяЅικ_ Nick admina banującego:Zawiszak? Data/Mapa:20.08.2019-de_dust2-Około 19 IP/SteamID: ' STEAM_0 : 1 : 507278595 ' Serwer (mod):Serwer DD2 Opis sytuacji:Gram sobie normalnie nie mam mutacji a ni 16 lat ale odezwałem sie przez mikro żeby dać innym info wiem to ja złamałem regulamin ale osoba która mnie wyzywała mogła inaczej sie do mnie odezwać a nie odrazu "Zamknij morde dzieciaku" Zaczeliśmy sie wyzywać i ja dostałem bana na tydzień a on nie dostał wgl bana a też mnie zwyzywał :/ Wycinek z konsoli:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 6 dni , 22 godzin , 17 minut i 38 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : ѕиιсКϵяЅικ_ [AMXBans] Powod : ' Przemyśl swoje zachowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 507278595 ' [AMXBans] Twoje IP : ' ************* ' [AMXBans] =============================================== 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
demxsosa Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Ban jest słuszny, wyzywałeś to dostałeś bana no trudno, nie doszukuj się sprawiedliwości w tym że on nie dostał, masz tydzień więc przemyśl swoje zachowania bo oglądałem demko to ładnie bluźnisz jak na swój wiek więc bana odczekasz. Zamek 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
demxsosa Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts