Jump to content
JebaćRusków

Odwołanie Jebać rusków

Recommended Posts

Twój nick: Jebać rusków

Nick admina banującego: pyriusz

Data/Mapa: 2019-08-15 02:51:39    /   Nie wiem jak sprawdzić mape

SteamID: STEAM_1:1:511897068

Serwer (mod):    [CS:GO] ARENA 1v1

Opis sytuacji: Gralem normalnie, rozmawiałem sobie z innymi jak gdyby nigdy nic się nie stało i dostałem bana od niego. Dodam jeszcze tylko że wcześniej przewijało się już kilku adminów i żaden nie miał problemów.

Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>Pyriusz Black</u></b><br />Powód: <b><u>�w 0 aimhack</u></b>.
Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>Pyriusz Black</u></b><br />Powód: <b><u>�w 0 aimhack</u></b>.

Nie wiem czy o to chodzi ale nic więcej nie ma

Dodatkowo możesz podać link do swojego bana z naszego sourcebans'a

SourceBans -Kliknij Tutaj       

http://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:511897068&advType=steamid&Submit

Pamiętaj!

* W przypadku braku wyjaśnień ze strony admina do 24h to ban zostaje zdejmowany, a admin ponosi konsekwencje.

* Odwołanie może pisać tylko osoba zbanowana, nie osoby trzecie.

* Temat należy napisać ze wzorem widniejącym wyżej. Tematy napisane bez wzoru mogą zostać przerzucone do kosza.

* Niestosowanie się do regulaminu może być karane ostrzeżeniem lub usunięciem tematu!

* Odwołanie można napisać maksymalnie do 48h od otrzymania bana. Odwołanie napisane w późniejszym terminie będzie automatycznie odrzucane. Wyjątek stanowi, gdy osoba zbanowana usprawiedliwi swoją zwłokę.

* UNBAN™ ma 24h na rozpatrzenie prośby o unbana.

Ta rozpiska to XD troche. Może ktoś z ubt to jeszcze rozpatrzeć? 

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.