JebaćRusków Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Twój nick: Jebać rusków Nick admina banującego: pyriusz Data/Mapa: 2019-08-15 02:51:39 / Nie wiem jak sprawdzić mape SteamID: STEAM_1:1:511897068 Serwer (mod): [CS:GO] ARENA 1v1 Opis sytuacji: Gralem normalnie, rozmawiałem sobie z innymi jak gdyby nigdy nic się nie stało i dostałem bana od niego. Dodam jeszcze tylko że wcześniej przewijało się już kilku adminów i żaden nie miał problemów. Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>Pyriusz Black</u></b><br />Powód: <b><u>�w 0 aimhack</u></b>. Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>Pyriusz Black</u></b><br />Powód: <b><u>�w 0 aimhack</u></b>. Nie wiem czy o to chodzi ale nic więcej nie ma Dodatkowo możesz podać link do swojego bana z naszego sourcebans'a SourceBans -Kliknij Tutaj http://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:511897068&advType=steamid&Submit Pamiętaj! * W przypadku braku wyjaśnień ze strony admina do 24h to ban zostaje zdejmowany, a admin ponosi konsekwencje. * Odwołanie może pisać tylko osoba zbanowana, nie osoby trzecie. * Temat należy napisać ze wzorem widniejącym wyżej. Tematy napisane bez wzoru mogą zostać przerzucone do kosza. * Niestosowanie się do regulaminu może być karane ostrzeżeniem lub usunięciem tematu! * Odwołanie można napisać maksymalnie do 48h od otrzymania bana. Odwołanie napisane w późniejszym terminie będzie automatycznie odrzucane. Wyjątek stanowi, gdy osoba zbanowana usprawiedliwi swoją zwłokę. * UNBAN™ ma 24h na rozpatrzenie prośby o unbana. Ta rozpiska to XD troche. Może ktoś z ubt to jeszcze rozpatrzeć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted August 15, 2019 V.I.P Share Posted August 15, 2019 @ Pyriusz Black rozpisz demo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyriusz Black Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Zaczynamy: 01:36-aim shoot 02:15 zabawa z graczem i aim shoot z deagla 02:44 cóż to za dziwne strzały kolego 03:24 tutaj się ładna zabawa zaczyna, ponownie z aimem 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted August 15, 2019 V.I.P Share Posted August 15, 2019 Ty się nawet nie próbowałeś kryć. Ban zostaje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted August 15, 2019 V.I.P Share Posted August 15, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts