Jump to content
yanicozck

Zabawny ban

Recommended Posts

Twój nick: SHAMEEE*GOD 

Nick admina banującego: Hot ak'a człowiek klatka

Data/Mapa:

IP/SteamID: STEAM_0:0:138925570 

Serwer (mod):                               

Opis sytuacji: do gościa nie dociera to że ma te jebane klatki  i wkurwia już nie tylko mnie, dużo osób zwraca mu uwagę poza mną a jego odpowiedź to "no mam te klatki i masz problem" zasadnicze pytanie czy regulamin nie obowiązuje administratorów? banowanie na za prawdę to przyznawanie się do błędu tak btw.  już chuj pogodizłem się z tym że na serwerze jest ten DJ no trudno nie mam na to wpływu, poprzeklinam sobie ale da się grać no ale kurwa szanujmy się ponawiam pytanie, serio jak to jest możliwe że gość ma klatki w 1.6 w 2k19 ja z tego co pamiętam na moim starym komputerze te "dinozaury" co były grało się płynnie a tu coś takiego, serio niech mu ktoś pomoże bo utrudnia to grę nie tylko mi, pozdrawiam 

Wycinek z konsoli:

• Like 1
  • Haha 3

Nie ten dział żeby się wyżalać na admina to raz, dwa zachowaj kulturę i wtedy spróbuj napisać odwołanie, a jak prowokowałeś to trudno odczekasz 1 dzień.

@edit godzine, źle przeczytałem.

• Like 3
  • Wrr 1

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

• Wrr 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.