molotov Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Twój nick: Vyacheslav Molotov Nick admina banującego: Warvickッ Data/Mapa: 2019-08-08 02:20:14 jakas minecraftowa mapa SteamID: STEAM_0:1:422035941 / 76561198804337611 Serwer (mod): 1vs1 areny Opis sytuacji: to ogolnie gralem, z tego co spekuluje admin spectowal mnie 3 mapy po czym stwierdzil ze mam wh prawdopodobnie przez to, ze wiedzialem gdzie sa przeciwnicy a ludzie zazwyczaj stosuja ta sama taktyke, nie mam golda zeby nie myslec i wmowil mi, ze mam aimlocka prawdopodobnie przez to, ze wiekszosc moich strzalow to sa glowy badz ze czasami wejdzie fajny flick, mam przegrane w csgo okolo 6k godzin lacznie lub wiecej, gram na tym serwerze dobrych kilka dni wiec sadze, ze bylem niejednokrotnie sprawdzanych przez wszelakich adminow. + chcialbym otrzymac "zebrane" przez niego dowody + wyjasnienia Wycinek z konsoli: Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś zbanowany na tym serwerze.</font><br />Długość: <b><u>10080 minut</u></b><br />Wygasa: <b><u>15-08-2019 02:20</u></b><br />Admin: <b><u>Warvickッ</u></b><br />Powód: <b><u>Wallhack/aimlock</u></b>. Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś zbanowany na tym serwerze.</font><br />Długość: <b><u>10080 minut</u></b><br />Wygasa: <b><u>15-08-2019 02:20</u></b><br />Admin: <b><u>Warvickッ</u></b><br />Powód: <b><u>Wallhack/aimlock</u></b>. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted August 8, 2019 V.I.P Share Posted August 8, 2019 @ Warvickrozpisz demo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warvick Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 2:58 Aimlock przeciwnik wybiega on na początku strzela za nim kawałek a potem od razu idealnie na głowę celu 3:03 Celowanie przez ścianę możliwe ze po prostu udane ale jednak celowanie chwilowe 3:25 AIMLOCK idealnie w glowę potem delikatne celowanie przez ściany 3:52 Celowanie przez ścianę 6:32 Dziwny FlickShoot z schodów na dół idealnie w głowę 6:57 AimLock 7:30 wychylenie w idealnym momencie 8:35 To nawet nie wiem jak nazwać gość jeszcze nie zdążył wychylić i od razu strzelił 8:55 Coś podobnego nie do końca wychylił i już padł strzał 9:18 Stoi wcelowany w miejsce gdzie wyjdzie przeciwnik a mógł wyjść gdzie indziej ale stał tam wcelowany przez kilka sekund 10:03 Dziwny strzał w ścianę gdzie stał przeciwnik 10:12 Celowanie przez ścianę 10:41 Za szybki strzał znowu z za ściany 10:58 Kolejny dziwny flickshoot przez cała mapę 12:58 Kolejny strzał za ściany 17:50 Kolejny strzał za ściany Oglądałem cie przez kilka map i po prostu stwierdziłem ze masz wallhacka i aimlocka możliwe ze mi się wydawało czy coś w tym stylu bo gram w tą grę na pewno krócej niż ty ale tak mi się wydawało że grasz na cheatach. Jeśli się okaże ze jednak to tylko mój błąd to przepraszam cię> Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenT0S- Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 @ IMean wyręczę Cię okej? Dzięki mordo. Następnym razem biorę Ciebie na MMA wariacie i ten, bo jak wiesz jak ludzie stosują taktyki, to izi mecz 16:0 xDDD tylko ja mam GE, tam też znasz? . Elo, wh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenT0S- Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts