Neme Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Nick: NemeImię: DawidWiek: 16Staż na serwerze: 12/11 dniDoświadczenie: Mam duze doswiadczenie, znam amxx mialem swoj serwer.Znajomość AMX [0/8]: 6/7Czy byłeś / byłaś już adminem?: Bylem.Dlaczego Ty?:Mam przegrane okolo 20h , posiadam duze doswiadczenie , ludzie mnie znaja na serwerze , staram sie zawsze pomoc jak najlepiej. Posiadasz Mikrofon?: TakKontakt:GG, PW, SteamSTEAM: Zakupilem i na nim gram Akceptujesz regulamin admina?: TakAkceptujesz regulamin serwera?: Tak"Spelniam wymagania Veq wiec myslalem, ze bedzie wszystko ok .Różyk tak sie zastanowil ogarniam ct pomagam graczom wiec mysle, ze sie nadam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Boże codziennie składasz podanie i amx jest 8 a nie 7. NIE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 JESTEM NA NIE!!! czlowieku opanuj sie z tymi podaniami :) Po drugie podanie sie sklada raz na dwa tygodnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RecCak Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Ja przychylam się ku dania ci na tak. -Myślę że pomoże na serwerze. -Pomocny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 22, 2015 User Share Posted January 22, 2015 RecCak, ależ zastanowiłeś się troszeczke ? On w ciągu 3 dni złożył 3 podania na Admina.. Moim zdaniem warn się należy, ależ to już załatwi Administracja. Jestem na NIE JESTEM NA NIE!!! czlowieku opanuj sie z tymi podaniami :) Po drugie podanie sie sklada raz na dwa tygodnie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 NIE !! Masz ode mnie NIE w każdym podaniu. Spamisz tylko podaniami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Na nie przesada z tymi podaniami... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 JESTEM NA NIE!!! czlowieku opanuj sie z tymi podaniami :) Po drugie podanie sie sklada raz na dwa tygodnie. Nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 22, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 22, 2015 Jeżeli będziesz składał podania codziennie to nigdy nie dostaniesz admina, bo po tym co robisz aktualnie, widać, że jesteś osobą nieogarniętą. Wczoraj odrzucone jedno, a dzisiaj już kolejne. Podanie Odrzucone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 22, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 22, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Złóż podanie za 7 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts