Guest young igi 2 Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Nick: young igiImię: DamianWiek: 19Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/young%20igi/145.239.237.170:27015/Doświadczenie w adminowaniu: Pół roku pilnowania porządku na owym serwerze, wygrywane plebiscyty.Znajomość sourcemoda [0/10]:5Czy byłeś / byłaś już adminem?: TakIle czasu możesz poświęcić na serwerze?: A to zależy, czasem nawet po 6 godzin dziennie. Dlaczego Ty?: Ponieważ byłem adminem, nie było na mnie żadnych skarg i często dostaje na steam wiadomości, abym powrócił na to stanowisko, GT da się nadrobić. Posiadasz mikrofon?: Oczywiście.Kontakt: Steam, facebook.SID:STEAM_1:1:119998843 Posiadasz konto Prime?: OczywiscieAkceptujesz regulamin admina?: Jasne Akceptujesz regulamin serwera?: Jasne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Animal Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Jak zobaczyłem to podanie to już wiedziałem że będzie przyjęte igi to osoba godna zaufania,pomoca i bardzo miła. + wiek + staż ( kiedy byłem adminem na arenkach wtedy igi też miał i siedział bardzo dużo - był jednym z najlepszym adminów tego serwera ) + forum + sourcemod 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts