pyso Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Twój nick: pyseq` Nick admina banującego: Ecko! tak mi sie wydaje, miał dopisek z tyłu bhop jeszcze Data/Mapa: 04/08/19 Mirage SteamID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198938808098/ Serwer (mod): FFA Opis sytuacji: Dostałem bana za WH, którego nie mam. Wycinek z konsoli: https://i.imgur.com/0XxCeZZ.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecko! Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Witam serdecznie kłaniam się nisko Dajcie mi jedną lub 2 godziny max i demka zostaną rozpisane. @ pysosteamid to nie link do profilu. Będę taki miły i ci je dam STEAM_0:0:489271185 ................................................................................................................................................................................................................................ 1.24 wbiegli site nie sprawdzil pozycji cos tam pomachal celownikiem i odrazu kuchnia kuchnia 2.57 "palace , ct jeden" XD no tak dokładnego infa nie dostaem nigdy jak nie wychylalem i slyszalem krokow 3.55 dalem info na gorze ( rampa) ale okolo 10/20 sekund temu a po wybuchu bomby on juz nawet mogl byc na midzie ale i tak patrzyl rampe 6.06 zabil jednego gracz z pod schodow poszedl do ladera lecz odrazu sie cofnal z prefem w fireboxy a w jungle mial wywalone a nikt jej nie sprawdzal 9.15 caly czas czeka na te schody a w dojazd rampy pod schodami sandwitch na wywalone ( wiem ze byli jego koledzy w palacach ) ale patrzac sie w tetris cie ni widac 11.47 co runde gdy byl w palacach wybiegal jak najszybciej ale nikt mu ich nie wjechal a nagle w tej rundzie on se kampi a gracz wchodzil na shift do palacy 12.32 lecial flesh do konekta ale on nie mogl raczej wiedziec z ktorej strony byl czy od jungli czy od schodow ale na pewniaka wcelowal sie pod schody 14.14 wbiega na B na kosie nie spradza kompletnie nic i leci do kuchni\ 14.14 niby bylo only A ale sa takie kutabany ktore se kampia na B 18.24 wybiegam mida wcelowal sie w okno i ma wywalone we wszystko ale w poprzednich rundach jakos dziko miejscia sprawdzal gdzie byli przeciwnicy 18.55 biegnie gosciu na ct ja nie slyszalem krokow ( nie mam takich dobrych sluchawek ) ale smoka na jugnle rzucil 19.52 znowu wybiega mida ale o konekta i blisko mid sie nie martwi 20.50 biega na tym shorcie i caly czas luka jungle i przed junglo jakby wiedzial ale staral sie kryc 24.17 czeka na gracza ktory wychodzi z kuchni 25.10 czeka na tego goscia az wychyli ze standardu 25.54 ja nie widzialem tego goscia co zeskakiwal do undera albo slepy jestem albo on za duzo widzi 26.09 nie wiem skad to wiedzial ale czekal na niego 28.20 slyszal gracza wchodzacego na palace ale ten pref byl dziwny a gracz sie zatrzymal 29.20 przez sciane idealnie celownik na glowie 29.23 nie wiem czy cokolwiek jego ciala bylo widac ale on to widzial Mapa która rozpisywałem : de_mirage 19:46 - 20:22 04-08-2019 a tu jeszcze reszta mapy cache. 32.20 zaczal sie skradac jakby wiedzial ze grasz tam stoi i czeka 32.28 widzial juz gracza ale wcelowal sie z lewej strony a tam za sitem dalej byl przeciwniik 34.48 nie wiem czy tupal gracz ale wiedzial z jest w garage dopiero potem zaczal tupac 35.35 szybko wystrzelil 37.34 czekal az wychyli 41.30 no wiedzial ze wychylal poprostu XD de_cache 19:05 - 19:46 04-08-2019 @ pysoużyj opcji edytuj. ja tam głowy nie widziałem zobaczymy czy UBT jązobaczy @pyso użyj tej OPCJI EDYTUJ nie rób spamu aaa bym zapomniał @ Seaborg@ Szogun123 proszę was zmutujcie gracza KIWI bo gada głupoty typu ile ważysz ale ja gruby jestem, nauczyć cie polskiego bo gościu był z zagranicy po prostu nadużywa mikrofonu a wymówka jego to pozwolenie od naczego @ kavosko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyso Posted August 4, 2019 Author Share Posted August 4, 2019 Okej :D Nawet nie wiem jak sie do tego odnieść. Nie wiem jak mam Ci udowodnić, że nie mam Wallhacka, może staż w cs'ie robi swoje bo to już dobre 10 lat, od 1.6 do CS:GO. Goście grają ciągle to samo, to czemu mam nie wyskakiwać i strzelać z nimi, chociaż jakoś nie pamiętam, abym tym prefire wchodził. Gram na serwerze od kwietnia, do tej pory jesteś pierwszym, który stwierdził, że coś mam. A tą mapę grałem też na przeczucie gdzie mogą być, akurat wychodziło. 28;20 tam był prefire na kroki. Jednak, jakiś pamiętam. :D 29.23 Tam było widać głowe, nawet do Heńka napisałem potem i on sam wiedział, że było mu głowe widać. 2.57 Było słychać. 25.24 Było widać jak zeksakiwał, może rozdziałke masz za mało. Sorka, że tak brzydko to rozpisałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyso Posted August 4, 2019 Author Share Posted August 4, 2019 Z cache to ja już nic nie pamiętam :/ @ecko chyba wolałbym pójść na ts'a i normalnie przegadać temat w 30 minut, niż pisać tak pare godziń. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenT0S- Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Ta rozpisałeś 4 akcje, gdzie ecko rozpisał ich 10 razy więcej :3. Grasz tyle w cs a tu konto, które ma 300 godzin. Nie wiem próbuj gdzieś indziej wciskać bajki, bo na tej sieci to nie przejdzie. Ban zostaję. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenT0S- Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts